MUP ŽZH poziva na konzultacije o trogodišnjem planu rada za razdoblje od 2023. do 2025. godine

Zakonom o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem u Federaciji Bosne i Hercegovine (“Službene novine Federacije BiH”, broj: 32/17) i Uredbom o trogodišnjem i godišnjem planiranju rada, monitoringu i izvještavanju u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“, broj: 74/19 i 2/21) je propisana obaveza trogodišnjeg i godišnjeg planiranja rada, odnosno izrade trogodišnjih i godišnjih planova rada. Trogodišnji plan rada Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke je implementacijski dokument koji operacionalizira strateške ciljeve, prioritete i mjere iz relevantnih strateških dokumenata, te operacionalizira nadležnosti Ministarstva i predstavlja osnovu za izradu DOP-a i PJI-a. Trogodišnji plan rada izrađuje se svake godine, u godini prije početka perioda na koji se odnosi, a njime se definira jedan glavni program Ministarstva, na osnovu strateških ciljeva i prioriteta iz Strategije razvoja Županije Zapadnohercegovačke za period 2021.-2027. godina. Prilikom  izrade trogodišnjeg plana rada Ministarstva, preuzeti su projekti i aktivnosti iz Akcijskog plana za razdoblje 2023.-2025. godina.

Radna verzija trogodišnjeg plana rada se, u skladu sa članom 11. stav (10) Uredbe o trogodišnjem i godišnjem planiranju rada, monitoringu i izvještavanju u Federaciji Bosne i Hercegovine, objavljuje na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke  i služi kao osnov za izradu zahtjeva za financijska sredstva za DOP, u cilju konzultacija sa socioekonomskim partnerima, širom javnosti i dobivanja komentara i preporuka.

Komentari i preporuke dostavljaju se na e-mail: [email protected] u roku od deset dana od dana objave na web stranici.

Trogodišnji plan rada Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke za period 2023.-2025. godine možete preuzeti OVDJE .

  HRK Grude i ŽRK Krivaja Zavidovići su finalisti KUP-a BiH za rukometašice

Post MUP ŽZH poziva na konzultacije o trogodišnjem planu rada za razdoblje od 2023. do 2025. godine je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Adin
Adin
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi