back to top

MOGU BITI PRILIČNO NERASPOLOŽENI Pet najzahtjevnijih horoskopskih znakova s kojima ćete jedva izaći na kraj

Rak

Rakom vlada Mjesec, nebesko tijelo koje upravlja emocijama, pa znate da mogu biti prilično neraspoloženi. Vole da se stvari odvijaju na određeni način, a ako zabrljate, neće baš biti sretni.

-Oni su kao majke zodijaka i svi moraju biti u redu, obraćati pozornost i raditi svoj posao – kaže astrologinja Stina Garbis.

Osim što su emotivni, Rakovi trebaju puno uvjeravanja. Mogu se natjecati za pozornost ili imati smiješne ideje o tome što je ljubav, a pokušati ispuniti njihova očekivanja može biti prilično izazovno, prenosi N1.

Blizanac

Ovim društvenim leptirićima lako sve dosadi i zato uvijek skaču s jednog razgovora na drugi. Osim toga, nisu baš dobri s obavezama, pa im je teško biti potpuno prisutnima u vezi ili prijateljstvu.

-Blizanci, sa svojom dinamičnom energijom i intelektualnom znatiželjom, mogu zahtijevati kontinuiranu mentalnu stimulaciju i komunikaciju – kaže Rodriguez.

Brzo misle i vole komunicirati sa svim tipovima ljudi, ali to zahtijeva da oni oko njih prate taj tempo što samo po sebi može biti veliki podvig. Blizanci zahtijevaju puno od drugih, ali često ni sami ne mogu zadovoljiti vlastite standarde.

Bik

Bik utjelovljuje udobnost i stabilnost. Imaju metodu za svoje ludilo i potrebno im je da sve bude kako oni žele.

-Oni su najtvrdoglaviji znak u zodijaku, pa ako nije po njihovom, dušo, to je autocesta-kaže Garbis.

Iznenađujuće, Bikovi su prilično strpljivi, pa će čekati ono što žele. Ali, ako tome stanete na put, bit će težak zadatak iskupiti im se.

Ako su zahtjevni, to je zato što im je potrebno više – bilo da je to više pažnje, više potvrde ili nešto između – a vi ne želite istaknuti tu stranu.

Lav

Lav zahtijeva pažnju drugih u svakom trenutku. Njima vlada Sunce, pa je njihov ego velik i “cvjetaju u obožavanju i uvažavanju”, kaže Rodriguez. “Njihov zahtjev za poštovanjem i ljubavlju često zauzima središnje mjesto u njihovim interakcijama”, dodaje.

Potreba da budu prepoznati istovremeno može biti i njihova propast. Je li netko drugi u središtu plesnog podija na zabavi? Je li kolega s posla dobio promaknuće umjesto njih? Vodi li neki drugi prijatelj razgovor za vrijeme doručka umjesto Lava?

Lavovi ne vole dijeliti svjetla reflektora, a ta stalna potreba za pažnjom može biti previše za ljude oko njih.

Ovan

Ovan je, bez sumnje, najzahtjevniji horoskopski znak. Ne samo da je kardinalni znak, što znači da voli biti glavni, već je i vatreni znak, pa je puni strasti što je vrlo opasna kombinacija.

-Njihova krilatica je ‘hoću odmah’ – kaže Garbis, pa nemojte ni pomišljati na to da im išta uskratite jer će vas srušiti bez imalo grižnje savjesti.

Kao prvorođeni u zodijaku, imaju urođeno samopouzdanje i mogu natjerati ljude da ih poslušaju, ali budite oprezni – mogu biti pomalo agresivni i izbaciti će veliki bijes ako ne postignu ono što žele, piše Best Life Online.

BONUS VIDEO:

MOGU BITI PRILIČNO NERASPOLOŽENI Pet najzahtjevnijih horoskopskih znakova s kojima ćete jedva izaći na kraj Aloonline.ba.

aloonline.ba

Popularno danas