back to top

Mistični horoskop starih Slovena previđa buran period za ova 4 znaka

Staroslovenski horoskop gotovo da je potpuno nestao, tek poneki trag i sjećanje se može naći i danas. Evo koji znakovi treba da obrate pažnju na dešavanja u mjesecu pred nama.

Rak: Intuicija kao ključ uspjeha

Za pripadnike znaka Raka, mart mjesec će biti obilježen snažnom intuicijom.

Stari Sloveni su vjerovali da pripadnici ovog znaka imaju izuzetne sposobnost da prepoznaju prave prilike i da donesu ispravne odluke.

Ovo je vrijeme kada će vaša osjećanja biti posebno naglašena, te je važno da se oslonite na unutrašnji glas prilikom donošenja važnih odluka.

Lav: Vrijeme je za lični razvoj

Za Lavove, mart mjesec će biti period za samopromociju i lični razvoj.

Stari Sloveni su vjerovali da su Lavovi posebno harizmatični i da će imati mogućnost da ostvare značajan napredak u svojoj karijeri.

Ovo je vrijeme kada treba da pokažete svoje talente i da se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva.

Strijelac: Nova saznanja

Za Strijelčeve, mart mjesec će biti obilježen avanturističkim duhom i željom za sticanjem novih saznanja.

Pripadnici ovog znaka osjetiće snažnu potrebu za istraživanjem i biće otvoreni za nove ideje i iskustva. Ovo je vrijeme kada treba da se prepustite svojoj radoznalosti i da istražujete nove mogućnosti kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Ribe: Intenzivne emocije

Za pripadnike znaka Riba, mart mjesec će donijeti intenzivne emocije i naglašenu duhovnu dubinu. Ribe su duboko intuitivne i imaće priliku da prodru u suštinu bilo kog problema.

Ovo je vrijeme kada treba da se posvetite svom unutrašnjem biću i da istražujete svoju duhovnu stranu, piše Srećna Republika.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas