back to top

Ljubuški: Humanitarno šišanje “Srcem za potrebite”

“Srcem za potrebite” naziv je humanitarne akcije koja će se održati u Ljubuškom ove subote 16. ožujka. Riječ je o humanitarnom šišanju koje organiziraju frizeri iz Ljubuškog okupljeni s plemenitim ciljem, sav prikupljeni prihod ići će za djecu sa poteškoćama u razvoju Grada Ljubuškog odnosno JU Edukacijsko rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s poteškoćama u razvoju i Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga Ljubuški.

Humanitarno šišanje bit će održano danas od 15.00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana a prema riječima organizatora, u akciji sudjeluje preko 20 frizera koji će pružati usluge muškog šišanja, oblikovanja frizura i brada, ženskih frizura, stilizacije kose i uređenja obrva.

Želimo ponuditi što više usluga kako bismo mogli prikupiti što više sredstava. Pripreme su pri kraju, imat ćemo natkriven prostor, frizeri će donijeti sve potrebno, bit će to prilika za jedno divno druženje. Svi naši kolege frizeri ulaze u ovo s velikom željom a Ljubuški je oduvijek bio grad velikog srca. pozivamo sve naše sugrađane od najmlađih do najstarijih, dođite, uredite se, ostavite svoj prilog!” poručili su prilikom gostovanja u programu Radija Ljubuški Jadranka Tolj, Franjo Bebek i Darija Medić u ime svih frizera.

Zahvalili su Gradu Ljubuškom, Turističkoj zajednici Ljubuškog i Radiju Ljubuški na pomoći pri organizaciji događaja.

ljubuški: humanitarno šišanje “srcem za potrebite”
Ljubuški: Humanitarno šišanje “Srcem za potrebite”

B. Medić / Radio Ljubuški

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

Objava Ljubuški: Humanitarno šišanje “Srcem za potrebite” pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.radioljubuski.ba

Popularno danas