Livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja!

Livanjski harmonikaši su postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja!

Harmonikaši Osnovne glazbene škole „Franjo Serafin Vilhar“ u posljednjih tjedan dana nastupili su na dva prestižna međunarodna natjecanja harmonike.

U period od 24. – 27. svibnja u Puli se održalo 45. međunarodno natjecanje harmonike. Našu školu predstavljali su: Luka Mišković, klasa prof. Maria Perkovića, u disciplini solo harmonika, te duo harmonika Anja Pavić i Anđela Vidović klasa prof. Mladena Jelovića u kategoriji komornih sastava.

U obje discipline naši učenici su osvojili prve nagrade. Nakon natjecanja u Puli isti učenici su nastupili i na međunarodnom natjecanju harmonike „Akordeon Art plus“ koje se održavalo od 31. 5. do 3. 6. u Istočnom Sarajevu. Također i na ovom natjecanju navedeni učenici su osvojili prve nagrade. Uz 5 prvih i dvije druge nagrade koje su osvojili učenici glazbene škole na Federalnom natjecanju, te ove četiri prve nagrade koje su osvojene na međunarodnim natjecanjima govori dovoljno o samoj školi, talentiranosti njenih učenika i kvalitetnom radu njihovih nastavnika. Čestitamo svim natjecateljima i njihovim nastavnicima na izvanrednim rezultatima postignutim na navedenim natjecanjima.

livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja! livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja! livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja! livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja! livanjski harmonikaši postigli iznimne rezultate na protekla dva međunarodna natjecanja!

livnovine.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru