KUD ZVIZDAN VAS POZIVA na Humanitarnu akciju i koncert za Dragicu Bošković „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav“

Posušje je malo mjesto velikoga srca, i to se dosada pokazalo u brojnim prilikama. Evo nas u novoj situaciji u kojoj želimo i možemo pomoći.
Dragica Bošković je članica HKUD-a „Zora“ Struge – Čapljina i djevojka člana klape Zvizdan i HKUD-a Fra Petar Bakula, Hrvoja. Dragica se bori protiv autoimune bolesti zbog koje se mora podvrgnuti drugoj operaciji, rehabilitaciji i liječenju.
U travnju 2022. uspješno je provedena prva operacija, no troškovi ovog postupka i rehabilitacije iznose oko 30.000 KM i njezina obitelj i prijatelji su prikupili novac potreban za prvu operaciju. U ove troškove nije uključena posebna terapija i prehrana koju Dragica mora koristiti.
Termin druge operacije kod dr. Nemeca se bliži, a njen HKUD „Zora „Struge – Gorica – Čapljina je pokrenulo akciju „Mali ljudi – veliki koraci“ te su prikupili dio sredstava, a za ostatak smo odlučili dati mi sve od sebe.


Nažalost, sredstva potrebna za cjelokupno liječenje nisu skupljena, te se KUD „Zvizdan“ odlučio inicirati i organizirati akciju i koncert, kako bi svom prijatelju Hrvoju i njegovoj Dragici pomogli prikupiti potreban novac za nastavak liječenja i rehabilitacije.
Cijelo vrijeme borbe protiv ove dijagnoze uz Dragicu je naš Hrvoje Grubišić koji zajedno s Dragom korača kroz preglede, dijagnoze, operaciju, ne mareći za poteškoće. Njegova je želja učiniti sve što je moguće da pomogne svojoj Dragici, a naša je želja pomoći ovom nesebičnom mladom čovjeku, našem prijatelju, u životnoj borbi koja svjedoči njihovu ljubav.
Stoga se KUD „Zvizdan“ – Posušje priključilo u prikupljanju sredstava za Dragičino liječenje kroz humanitarnu akciju „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav“.
Uvijek smo se rado odazivali na humanitarne akcije i sve slične tipove događaja i humanitarnih akcija, a sada organiziramo humanitarni koncert koji će se održati u kino dvorani u Posušju 19. studenog 2022. godine, s početkom u 19.30 h. Nastupiti će sljedeće klape: Zvizdan (m), Zvizdan (ž), Bratovština, Concordia, HKUD „Fra Petar Bakula“ Posušje, HKUD „Zora“ Struge – Gorica – Čapljina i Fra Marin Karačić.
Ulaznice će se prodavati po caffe – barovima u Posušju i na samom ulazu u kino dvoranu na dan koncerta. Cijena ulaznice će biti 10 KM. Ispred ulaza u kino dvoranu organizirati će se mini sajam (garažna prodaja) i prodajna izložba slika, te će sva prikupljena sredstva ići u ovu humanitarnu svrhu.

  JEDNA VAS NIKADA NEĆE IZNEVJERITI Ko su najbolje, a ko najgore supruge prema horoskopu?

KUD ZVIZDAN VAS POZIVA na Humanitarnu akciju i koncert za Dragicu Bošković „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav“
Toplo se zahvaljujemo svima koji su se priključili akciji i već odrađuju veliki dio posla oko organizacije, u prvom redu djevojkama iz ženske klape Zvizdan, HKUD-u Fra Petar Bakula, organizacijama, ustanovama, tvrtkama i svima onima čije djelovanje Vas neće iznenaditi, jer su uvijek tu kad je potrebno.
I Vi možete pomoći u našoj humanitarnoj akciji, bilo da se radi o kupnji ulaznica, o uplati sredstava na račun, ili o humanitarnom prilogu u kutije namijenjene za prikupljanje.
Ispod se nalaze svi važniji podaci za uplate putem banke.
Iskrenog se srca zahvaljujemo na bilo kakvoj pomoći, ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav!
Neka naš mali korak u vidu donacije, bude veliki korak za Dragicu!

NAZIV BANKE UNICREDIT BANK DD
ADRESA BANKE KARDINALA STEPINCA B.B 88000 MOSTAR, BIH
SWIFT UNCRBA 22
IBAN BA39 3381 1028 7695 3572
IME I PREZIME KLIJENTA IVANKA BOŠKOVIĆ

www.tomislavnews.com/KUD Zvizdan Posušje

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi