Konjičanin Nuh Hebibović sutra u Italiji će se boriti za srebro

Konjičanin Nuh Hebibović, sin proslavljenog trenera Envera Hebibovića Fulla, nalazi se u Italiji u gradu Lido Di Jesolo i predstavlja našu zemlju na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu za djecu, kadete i juniore. Nuh je član KBA Ilidža Sarajevo, a trener Asmar Imamović dobio je tu  čast i obavezu  da zajedno sa Džanom Ždrale predstavnikom svog kluba, na ovo prvenstvo vodi i ovog mladog sportistu porijeklom iz našeg grada.

Konjičanin Nuh Hebibović sutra u Italiji će se boriti za srebro

“Moram reci da je Nuh izrazito spreman i osigurao je bronzu prekidom protiv predstavnika Kanade, sutra se bori za srebro protiv predstavnika Moldavije.  Njegov trener Nermin Bašović s velikim povjerenjem mi je dozvolio da budem s Nuhom na ovom prvenstvu sto je za mene velika čast iz više razloga.

Čekamo spremni i odlučni sutrašnji meč i da osiguramo srebrenu medalju, pa u finale oštro i jako za BiH za Konjic za Sarajevo za, sve nas”, poručio je Imamović za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

05.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

radiokonjic.ba

Popularno danas