Izvještajna Skupština DVD-a Rakitno: Društvo za primjer drugima!

Dobrovoljno vatrogasno društvo Rakitno održalo je 1. izvještajnu sjednicu Skupštine.

Podnoseći izvješće Društva za proteklo jednogodišnje razdoblje predsjednik DVD-a Rakitno Ante Mihalj rekao je kako su ponosni na aktivnosti koje su odradili u protekloj godini, a bilo ih je iznimno puno.

Odrađivali su intervencije koje su se odnosile na gašenje požara otvorenog prostora (Zbornjača, Štitar, Masna Luka. Jelivoda, Sutine, Donjih Poklečana), sudjelovali su na brojnim pokaznim vježbama i obukama, potpisani su ugovori o međusobnim pravima i obvezama s Općinom Posušje i Upravom za civilnu zaštitu, te ostale mnogobrojne aktivnosti koje se odnose na nabavku opreme i pomaganju lokalnom stanovništvu.

Skupštini su nazočili načelnik općine Posušje Ante Begić, ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Drago Martinović, zapovjednik 4. PBR OS BiH brigadir Zdravko Rezo, izaslanik u Domu naroda FBiH Ivica Pavković, koji je i sam član Društva, direktor Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke Ante Begić, zaposlenik Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Srećko Vukojevič, uz ostale mnogobrojne članove, prijatelje i podupiratelje društva.

Načelnik Ante Begić uputio je čestitke Društvu za sve ono što rade te je pritom izrazio sreću i zadovoljstvo što na području Općine Posušje djeluje jedno ovakvo organizirano društvo koje svojim radom može biti primjer svim drugima.

Na kraju su zaslužnim pojedincima uručene zahvalnice i pohvale za poseban doprinos u radu DVD-a Rakitno.

Osnivanje DVD-ova, pored Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje, itekako je svrhovito, uzme li se u obzir površina općine Posušje i konfiguracija terena, kao i blizina Parka Prirode Blidinje.

Inače, DVD Rakitno utemeljeno je 01.03.2022. godine. Članovi su većinom ljudi iz Rakitna, a imaju i članove koji su samo porijeklom iz Rakitna, ali jednostavno žele biti dio ovog malog, a velikog dobrovoljnog tima! Društvo trenutno broji 57 članova, priopćeno je iz ureda načelnika općine Posušje.

izvještajna skupština dvd-a rakitno: društvo za primjer drugima!
izvještajna skupština dvd-a rakitno: društvo za primjer drugima!
izvještajna skupština dvd-a rakitno: društvo za primjer drugima!

Objava Izvještajna Skupština DVD-a Rakitno: Društvo za primjer drugima! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas