Izviđač nakon rovovske borbe srušio i Gračanicu

Samo dva dana nakon teškog gostovanja u Trebinju rukometaši Izviđača smogli su snage pobijediti vodeću momčad lige Gračanicu 34:32 (16:17).

Od početka se vidjelo da su se sastale dvije ravnopravne momčadi, ponajbolje u ligi, i da će do posljednjeg zvuka sirene biti gusto. Prvih desetak minuta igralo se gol za gol, u 10.minuti bilo je 5:5, a pet minuta kasnije gosti su imali plus dva, 6:8. Domaćini su stigli prednost gostiju u 21.minuti kad je bilo 10:10, a u istoj minuti Izviđač je i poveo 11:10. U tim minutama skaute je u igri držao vratar Haris Suljević koji je „skinuo“ šest udaraca u prvih 30.minuta. Međutim, čvrsti i borbeni gosti brzo su uzvratili i na odmor otišli s golom prednosti 16:17.

Početkom drugog poluvremena Gračanica je dva puta imala dva gola prednosti, 17:19 u 33.minuti i 21:23 u 40-oj. Skauti su nošeni navijanjem s tribina sustigli prednost gostiju i poveli 24:23 u 43.minuti, a tri minute kasnije bilo je 26:24. Valja istaknuti vratara skauta Marka Čuljka koji je u desetak minuta obranio čak šest udaraca što je u dobroj mjeri pomoglo da skauti odu na dva, odnosno, tri gola razlike, a briljirao je Diano Ćeško koji je u nastavku zabio sedam golova. Od tada se igralo gol za gol, da bi Izviđač u posljednjih pet minuta ušao s plus tri i do kraja sačuvao prednost za veliko slavlje u dvorani.

U redovima Izviđača najbolji strijelac bio je Diano Ćeško s 9 golova, Filip Odak, Edvin Đelilović i Matej Šimić zabili su po 6, a Ivano Pavlović 4 gola. Haris Suljević je imao 7 obrana, Marko Čuljak 6, a Aldin Alihodžić skinuo je jedan sedmerac. Kod Gračanice je odskakao kapetan Omer Mehmedović s 15 postignutih golova (7 sa 7 metara), a Luka Karanović i Dino Hamidović postigli su po 3. Vratar Maid Džanbegović imao je 8 obrana.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Izviđač nakon rovovske borbe srušio i Gračanicu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas