IZABERITE VAŠU SREĆNU BOJU! Jaki i energični horoskopski znakovi nose ove moćne boje, a emotivci pastelne

One mogu da pojačaju samopouzdanje, smire višak energije i povećaju snagu. Nastavite sa čitanjem ukoliko želite da otkrijete koja boja iznosi najbolje iz vašeg znaka u Zodijaku!

Ovan: Crvena

Crvena boja ističe Ovnovu dušu i podstiče strast, energiju i inicijativu. Crvena je boja uzbuđenja koja podstiče Ovnovu aktivnu prirodu i želju za životom. Crveno zahtijeva pažnju, a Ovan je znak koji ne voli da bude ignorisan. Nije ni čudo što Ovnova planeta, Mars, nosi naziv ,,Crvena Planeta.“ U što se više nijansi Ovan ogrne, to će veća njegova prirodna energija biti.

Bik: Zelena

Svježa zelena boja podržava duh Bika i poboljšava njegovu vezu sa prirodom. Kao što su zeleni pašnjaci na kojima se Bik nalazi, zelena predstavlja rast i napredak. Povratak zelenila u proljeće pojačava vezu sa ovim znakom.

Blizanci: Žuta

Inspirišuća žuta boja podiže duh Blizanaca i podstiče radoznalost i mudrost. Ova inspirišuća i živopisna boja sija preko uzbudljive i nemirne prirode Blizanaca. Imitirajući toplo Sunce, žuta boja osvjetljava i uveseljava sve oko sebe. Pošto je to boja uma i intelekta, pojačava mentalnu moć i fokus Blizanaca.

Rak: Bela i srebrna

Svijetla bijela i srebrna boja povezuju Rakove sa njihovom intuicijom i pružaju čist pogled. Baš kao što su svjetlucave srebrne površine vode ili svetao sjaj Mjeseca, srebrna i bijela boja su boje intuicije i čistoće. One povećavaju osjećajnost i razumijevanje Rakova, podstičući mnogo dublji osjećaj ljubavi.

  DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUN Lav se upetljao u začarani krug, vaga pod velikim pritiskom

Lav: Zlatna

Sjajna zlatna boja pozitivno utiče na toplo srce Lava i pojačava njegov pozitivan duh. Sijajući kraljevskim sjajem, zlatna boja je uvijek bila boja prestiža i moći. Zato nije ni čudo što je Lav, kralj džungle, privučen ovom uzvišenom bojom. Zlatna boja pruža Lavu pažnju koja mu je potrebna i podržava njegovu velikodušnu prirodu i topao, optimističan pogled na život.

Djevica: Zelena i braon

Klasična, prirodna braon i zelena boja pomažu Djevici da ostane sa obje noge na zemlji i fokusira se na napredak. Braon boja predstavlja stabilnost i podstiče pažljiv i metodičan pristup životu kakav imaju Djevice. U prirodi, zelena je boja rasta, koja pojačava uvijek prisutnu težnju za poboljšanjem koje Djevice osjećaju.

Vaga: Roze i plava

Vazdušasta roze i svijetlo plava boja pomažu Vagi da otvori srce i omekša svoje prisustvo. Ove blijede nijanse donose smirujuću i dopadljivu notu Vaginoj ličnosti. Simbolišući hladnan, lagan povjetarac, svijetlo plava boja povećava jasnoću i ravnotežu, dok roze boja podstiče ljubavnu stranu Vaga.

Škorpija: Crna

Tamna i misteriozna crna boja pomaže Škorpiji da ostane radoznala i fokusirana. Crna predstavlja dubinu na kojoj Škorpije žive i pojačava njihovu želju da lutaju ispod površine i dovode sve u pitanje. U zapadnoj kulturi crna boja je povezana sa rođenjem i smrću, povećavajući snagu Škorpije i njenu sposobnost da se transformiše.

Strijelac: Ljubičasta

Boja produhovljenosti i svesti, bujna ljubičasta podstiče Strijelca da se okrene svojoj filozofskoj strani, prosvećenosti i otvorenosti. Kao boja izobiljnosti, ljubičasta pojačava prirodnu sreću i pozitivnu prirodu Strijelca i njegovu težnju za širim horizontima.

  Najljepše ljubavne poruke za Valentinovo

Jarac: Braon i siva

Zemljasta braon i siva boja pomažu Jarcu da pronađe najbolji i najpraktičniji put u životu. Ove jake i prirodne boje pojačavaju solidarnost, pouzdanost i tradicionalizam Jarca. Kao kombinacija ekstrema- crnog i bijelog, siva boja podstiče konzervativnu prirodu Jarca i njeov ozbiljan prilaz životu. Braon boja predstavlja stabilnost i može dosta uticati na odlučnost Jarca koji stremi ka svojim ciljevima.

Vodolija: Plava

Smirujuća plava boja pomaže Vodoliji da uravnoteži svoju nemirnu energiju. Baš kao nebo i vode sa kojima je Vodolija povezana, plava predstavlja širinu i pruža nesmetan protok ideja, razgovora i eksperimentisanja. Zanimljiv podatak- Uran, planeta Vodolije, je takođe plava!

Ribe: Svijetlo zelena

Blijedo-zelena boja podstiče zaceljivanje i obnovu i podstiče Ribe na veću povezanost sa svojom sviješću. Kao boja života, svijetlo-zelena boja predstavlja obnovu i inspiraciju, podstičući zacjeljivanje i pozitivnu energiju po kojoj su Ribe poznate.

IZABERITE VAŠU SREĆNU BOJU! Jaki i energični horoskopski znakovi nose ove moćne boje, a emotivci pastelne Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi