Imenovana nova uprava Filozofskog fakulteta SUM-a

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je Sjednica Znanstvenonastavnoga vijeća na kojoj je imenovana nova uprava Fakulteta.

Na čelu s dekanom prof. dr. sc. Ivicom Musićem upravu čine prodekan za nastavu doc. dr. sc. Marko Odak, prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Senka Marinčić i prodekan za organizaciju i razvoj prof. dr. sc. Mate Buntić.

Dekan Musić je istaknuo kako je prioritet obnoviti i proširiti različite projekte u svrhu razmjene iskustava u obrazovanju i istraživanju.

– U budućnosti najviše želimo raditi na projektima te smo u tom smislu i izabrali vodstvo koje će moći ispuniti postavljene ciljeve. Izazova je mnogo, ali vjerujem kako uz inovativnost i kreativnost naših studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja možemo osnažiti poziciju u regionalnim okvirima i povećati međunarodnu prepoznatljivost poticanjem izvrsnosti u znanstvenome istraživanju – kazao dekan Musić.

Na sjednici je usvojeno da će se održati i dodatni ispitni rokovi za studente treće i pete godine Filozofskoga fakulteta od 18. do 22. listopada te je produžen rok za upis na diplomske studije do 15. studenoga 2021. godine, priopćeno je s Filozofskog fakulteta.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi