Humanitarni koncert za sugrađanku Tijanu Redžić

Humanitarni koncert će se održati u srijedu 16.11.2022. u JU Sportska dvorana Konjic sa početkom u 20h.

Tijana Redžić, naša  sugrađanka koja dugo godina živi i radi u Sarajevu, oboljela je od reumatoidnog artritisa. Tijana se već 23. dana nalazi u Turskoj, gdje su joj urađene pretrage i operacija. Nakon operacije, je ustanovljeno je da usljed komplikacija reumatoidnog artritisa, Tijana ima veliko oštećenje vratne kičme, te je potrebno uraditi dodatnu operaciju, koja će uslijediti nakon Tijaninog oporavka . Tijana se trenutno oporavlja a za Radio Konjic je objasnila na koji način je došlo do komplikacija poslije operacije i otkrivanja oštećenja vratne kičme.

Za operaciju, liječenje  i putne troškove potrebno je oko 30.000KM. Konjičanin Mirza Jahić je tom prilikom je organizuje humanitarni koncert za sugrađanku Tijanu, koji će se odžati u srijedu 16.11. u Sportskoj dvorani Konjic, sa početkom u 20:00h. Ulaz je 5KM.

Mirza Jahić, organizator humanitarnog koncerta.

“Građani iz raznih gradova BiH, pružili su svoju pomoć i podršku humanitarnom koncertu putem kupovine karte i zahvalan sam im a tome. Nadam se da će se što više ljudi odazvati ovom humanitarnom koncertu, da ćemo uspjeti prikupiti potrebna sredstva i da će se naša Tijana vratiti kući nasmijana, kakvu smo i navikli da je vidimo.”

“Karte za humanitarni koncert možete kupiti danas i sutra na ulicama našeg grada”, kazao je za radiokonjic. ba Mirza Jahić.

  Konjic: Više od 618 hiljada KM za približno 6 km puteva

radiokonjic.ba

15.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

radiokonjic.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi