back to top

Horoskop do 5. maja

Astrolozi navode da će ova sedmica, do nedjelje 5. maja, biti vrijeme kada će svemir zahtijevati maksimalne napore u radu i poslovanju, ali ti će se napori isplatiti.

Venera je od ponedjeljka postala veoma jaka, ali od utorka Mars postaje destruktivan.

Retrogradni Pluton od 2. maja doprinijeće poteškoćama u pronalaženju posla. Еvo šta očekuje sve znakove Zodijaka u ovoj sedmici:

Ovan

Ovnovima bi se ove sedmice život mogao dramatično promijeniti. Govorimo prvenstveno o poslu i finansijskoj sferi.

Astrolozi savjetuju praćenje svih događaja i izvođenje zaključaka. Za sada je bolje ne preduzimati važne korake osim ako nije potrebno. Ponovno pokretanje energije i promjena okoline korisni su svima, ali vama je to apsolutno sada potrebno.

Ako finansije dozvoljavaju, vrijeme je da stavite dio novca u kasicu – u bliskoj budućnosti možda ćete morati potrošiti novac na nešto značajno.

Bik

Bik spada u znakove koji znaju i žele raditi. U periodu od 29. aprila do 5. maja bolje je ne biti lijen, jer će vam Venera pomoći da brže vratite snagu.

Kupovine u vezi s domom donijeće sreću. To mogu biti novi gedžeti, ukrasni elementi ili kućanski aparati. Ulaganje u popravke takođe će biti korisno. Od Bika se očekuje povećanje kreativnog potencijala. Glavna stvar je stav s kojim će pristupiti stvari.

Blizanci

Snaga misli pomoći će Blizancima da privuku finansijsku sreću i novac.

Planete će se pobrinuti da se samopouzdanje preobrazi u uspjeh puno brže nego inače. Učenje i nova iskustva otvoriće nove mogućnosti za osobe ovog znaka. Vrijeme je da se obrazujete i unaprijedite svoje vještine.

Očekuju vas nove pobjede, promocije i bonusi. Ovo je dobro vrijeme i za kupovinu. Glavno je da budu planske.

Rak

Rakovi bi se trebali usredsrediti na razvoj svojih talenata. Ove sedmice neće sve planete biti u savršenom redu, ali vaši pokrovitelji ostaće u stabilnom stanju.

Možete uložiti u promjenu imidža i sticanje novih znanja. Korisno je kupovati darove. Sasvim je moguće da ćete biti nagrađeni za svoj predan rad.

Lav

Finansijski će Lavovi imati prilično turbulentnu sedmicu.

Biće mnogo neugodnih iznenađenja. Problemi mogu nastati samo ako Lavovi počnu nerazumno i neuredno trošiti svoj novac. Biće korisno pregledati stavke troškova, procjenjujući gdje se troši najviše novca.

Pažljivo rukovanje finansijama pomoći će vam da uštedite novac. Ovo je vrijeme kada će svemir zahtijevati maksimalne napore u radu i poslovanju, ali ti će se napori isplatiti.

Djevica

Očekuje se da će Djevice imati finansijski vrlo stabilnu sedmicu jer će Merkur i Venera biti jaki. Kreativan pristup biće im koristan u monetarnoj sferi. Astrolozi savjetuju gledanje više motivišućih filmova i edukativnih videa na internetu u slobodno vrijeme.

Takođe će biti korisno čitati knjige i upoznati se s pričama uspješnih ljudi. Djevice će moći usvojiti neke važne stvari koje su im prije bile nepoznate – glavna stvar je djelovati samouvjereno.

Vaga

Vaga ulazi u period u kojem bi finansijska pitanja trebalo bi da izblijede u drugi plan. Zvijezde i planete su u povoljnom položaju za duhovni razvoj.

Ipak, astrolozi savjetuju početak mjeseca s planiranjem. Možete si postaviti nove ciljeve. Prema predviđanjima, uspjeh može uveliko da zavisi od podrške voljenih osoba.

Novac možete potrošiti na poklone, kao i na kupovinu nečeg vrlo važnog. Kupovina je i dozvoljena i korisna.

Škorpija

Finansijski najstresniji period za Škorpije biće kraj sedmice. Ne biste trebali planirati važne transakcije za 2. maj i naredne dane.

Bolje je rasteretiti četvrtak što je više moguće, čak i odustati od kupovine. Uopšteno, ove sedmice Škorpije će moći pronaći rješenja za složene probleme.

Stvari će ove sedmice dobro ići predstavnicima profesija kao što su prodavači ili rukovodioci prodaje.

Strijelac

Strijelac će imati sreće, a najviše za predstavnike profesija kao što su dizajner i arhitekta. Prostorno razmišljanje će raditi mnogo puta bolje nego inače.

Ovi dani mogu biti vrlo zaposleni. Strijelac će morati voditi poslovne sastanke, obavljati neplanirane kupovine, komunicirati s klijentima i partnerima, šta će biti težak zadatak.

Astrolozi savjetuju da ne zaboravite na odmor i određivanje prioriteta kako naporan raspored ne bi doveo do preopterećenosti.

Jarac

U finansijskim i poslovnim stvarima, Jarci bi trebali imati posla sa sebičnim ljudima što je manje moguće, a ni sami to nikako ne bi trebali biti.

Vrlo je moguće da će doći do dugo očekivanog razumijevanja onoga što bi željeli promijeniti u svom životu. Možemo govoriti uopšteno o radu i finansijskom sektoru. Jarci mogu razmišljati o promjeni djelatnosti, o otvaranju vlastitog posla. Bolje je preduzeti odlučne korake početkom sedmice, piše „Atma“.

Vodolija 

Sasvim je moguće da će Vodolije morati više raditi, ali će dobiti manje novca ili isti iznos kao i inače. Važno je osloboditi se sumnji, jer one lako mogu blokirati novčane tokove.

Jupiter vam to neće dozvoliti brzo pa ćete se morati potruditi. Vodolijama je važno da vjeruju u sebe, da rade smireno i bez buke, radeći svoj posao tako da kasnije ne moraju sve ponavljati i trošiti dodatne živce. To će im uštedjeti novac i dragocjeno vrijeme.

Ribe

Ribe će ove sedmice vjerovatno moći shvatiti koji im je glavni cilj u životu.

Aktivan rad i aktivnosti pomoći će vam da emocionalno ostanete na površini. Ne možete bez trošenja, ali možete to učiniti što sigurnije.

Savjeti voljenih osoba doći će u pomoć. Posebno je važno osigurati se tako što ćete izdvojiti neke iznose za plaćanje računa, hranu, lijekove i hranu za kućne ljubimce.

Sve kupovine treba uzeti u obzir. Pravilnim pristupom moći ćete povećati svoje prihode.

BONUS VIDEO

aloonline.ba

Popularno danas