Herceg i Jurković o budućim projektima u Neumu

-

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg boravio je u petak u radnom posjetu općini Neum gdje se susreo s načelnikom te općine Draganom Jurkovićem i predsjednicom Općinskog vijeća općine Neum Danielom Matić. 

Načelnik Općine upoznao je Hercega o projektima koji su u tijeku, kao i budućim aktivnostima koje planiraju realizirati i za koje očekuju pomoć Vlade HNŽ-a.

Predsjednik Vlade HNŽ-a istaknuo je kako ta vlada razumije potrebe općine Neum i njezinu ulogu u ukupnom turističkom potencijalu županiji. Čestitao je načelniku Jurkoviću i njegovim suradnicima na dobro urađenim pripremama, koje su rezultirale odličnom turističkom sezonom.

“Pokazali ste kako s pravom nosite epitet jedne od glavnih turističkih destinacija Bosne i Hercegovine, a upornim radom i promoviranjem Neuma uspjeli ste vašu turističku ponudu približiti i turistima izvan ove regije, što potvrđuje struktura gostiju u protekloj uspješnoj turističkoj sezoni”, zaključio je Herceg. 

Obećao je kako će Vlada i dalje nastaviti podupirati sve projekte kako bi Neum bio ugodno mjesto življenja, ne samo u turističkoj sezoni nego i tijekom cijele godine.

Načelnik Jurković i predsjednica Općinskog vijeća Matić i u ovoj su prigodi zahvalili predsjedniku Hercegu, kao i cijeloj Vladi, na potpori ističući kako ne sumnjaju u nastavak dobre suradnje, priopćeno je iz županijske vlade.

spot_img
spot_img

Mostar vijesti