Grad Mostar uputio obavijest poljoprivrednicima

Grad Mostar uputio je obavijest poljoprivrednim proizvođačima, fizičkim i pravnim osobama s područja tog grada, koji su kod nadležne službe upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da su prema Pravilniku o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava („Službene novine FBiH“, broj: 42/08) obvezni ažurirati podatke u Registru.

Rok za ažuriranje podataka je od 1. januara do 31. marta 2023. godine.

Svi klijenti koji se prvi put upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a apliciraju za ostvarivanje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2023. godini, po obavijesti Federalnog ministarstva poljoprivrede šumarstava i vodoprivrede, također se trebaju upisati u navedenom roku.

Naknadno urađene promjene neće se uzimati u obzir za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, saopćeno je.

Obrasci za ažuriranje podataka, kao i za upis mogu se preuzeti na Protokolu Grada Mostara (Adema Buća br.19), a sve potrebne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon 036/ 505-562, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati.

window.fbAsyncInit = function () { FB.init( { appId: '348280475330978', autoLogAppEvents: true, xfbml: true, version: 'v3.0' } ); };

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas