Mostarskoj školi u fokusu poboljšanje uvjeta a ne promjena imena

Ravnatelj Treće osnovne škole Mostar Stipe Vrljić i predsjednica Školskog odbora Ivana Tomović očitovali su se o inicijativi Darke Juke za preimenovanje te škole u Osnovnu školu akademika Ivana Zovke te školskog područnog odjela u Pologu u Područni odjel Ivana Ćubele.

„Važno je napomenuti da ovo nije prva inicijativa za promjenom naziva škole i uvjereni smo da će ih biti još. Grad Mostar je bogat velikim ljudima i kada dođe vrijeme za promjenu naziva škole imat ćemo zasigurno veliki izbor. Međutim, ova škola je kroz svoju povijest često mijenjala nazive, ali je pod ovim nazivom stekla određenu reputaciju i prepoznatljivost medu građanima Mostara te promjena naziva nije samo proceduralni problem već iziskuje opsežnu javnu raspravu“, naveli su u zajedničkom priopćenju za javnost Zovko i Ćubela.

U priopćenju se dodaje kako je vodstvo Treće osnovne škole fokus svog djelovanja trenutno usmjerilo na pripreme za zahtjevnu i opsežnu rekonstrukciju školskog objekta kojom će se konačno poboljšati uvjeti za rad i obrazovanje djece u toj mostarskoj školi.dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas