FUDBALER REALA I NJEGOVA DJEVOJKA DROGIRANI I OPLJAČKANI NA IBIZI: UKRALI SU NAM 10.000 EURA

Bonino je na kraju odmora na Instagramu objavila što im se dogodilo te izrazila sumnju na to da je to uradio kuhar vile koju su unajmili.

  • Kada smo došli u kuću, kuhar je već bio ondje. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće te da će ga zadržati kako bi ujutro mogao ući u kuću i napraviti nam doručak a da nas ne ometa. Sljedeće jutro nisam mogla ustati iz kreveta, sve mi se vrtjelo, povraćala sam.

Sat kasnije jedva sam se digla i spustila u prizemlje, gdje su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10.000 eura iz njega. Onda se pojavio kuhar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću – napisala je Bonino, prenosi Index.

FUDBALER REALA I NJEGOVA DJEVOJKA DROGIRANI I OPLJAČKANI NA IBIZI: UKRALI SU NAM 10.000 EURA

Kuhar je zatim nestao, a Valverdeova partnerica svjedoči da su ona i njen izabranik otišli na testiranje na opijate u bolnicu jer su sumnjali na to da im je kuhar tokom večere u hranu stavio drogu kako bi ih omamio i opljačkao, a isto su pretpostavili i u agenciji koja im je iznajmila kuću.

Međutim, nalazi na kokain, marihuanu, ecstasy, amfetamine i antidepresive bili su im negativni. Bonino kaže: “Najgore mi je što je neko dirao moje privatne stvari i očito me vidio polugolu dok sam omamljena spavala.”

  MANDIĆ I RAŠOVIĆ: Amerikanci su nam najjači protivnik

hayat.ba

javno.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi