FOTO/VIDEO: DOBRO vam hladno, snježno jutro iz Tomislavgrada, u kojemu pušanija vlada!

Temperatura je minus 4 stupnja C, hladno je, puše jaka bura, pada snijeg i stvara se snježna vijavica, duvanjska pušanija, grmi, stigla je ona prava zima.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima neradna, a kojima je i radna teško će jutros stići na posao jer u duvanjskom kraju, a vjerujemo i okolici vlada  snježna  vijavica, pušanija, mećava, kako god je zvali nije nimalo ugodna. Ako baš ne morate ne izlazite iz kuće dok se (ne)vrijeme malo ne stiša, a hoće, stale su sve pušanije pa će i ova, starijim Duvanjkama i Duvnjacima nije nepoznata.


Ako ste dobri u zdravlju, pijete kavu u toploj sobi, ako imate što jesti, a nitko od vaših dragih nije zameten negdje na putu, ne žalite se, zahvalite Bogu na još jednom danu, ma kakav bio što se vremena tiče, jer na to ne možemo utjecati.

Prisoje jutros!

GoSlim - smršaj zdravo

Ako ste zdravi i mladi i ako ste u mogućnosti nazovite ili povirite kod starijih susjeda upitajte ih treba li im pomoć, možda im trebaju lijekovi, donijeti drva…i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom, a starijima i nemoćnima uljepšat ćete dan.

Sve što budete danas na ovoj pušaniji radili, mislili, namjeravali, neka bude dobro djelo, korisno i vama i svima oko vas, a to će vam biti lako ako imate ljubav u srcu, mir u duši, empatiju za druge i osmijeh na usnama, a sve to širite svuda oko sebe, dan će biti topliji i ljepši!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas