FOTO: U Ružićima počeo 19. Ivandanjski malonogometni turnir

U ponedjeljak je na školskom igralištu u Ružićima počeo 19. Ivandanjski malonogometni turnir Ružići 2022.

Turnir su nogometnim utakmicama otvorile ekipe mlađeg uzrasta, a nakon njih gledatelji su uživali u utakmicama seniora Ružićkih zaselaka.  U prvoj utakmici sastali su se Gornja mala/Lipovac i Seline, a pobjedu je odnijela ekipa Seline rezultatom 7:3. U drugoj utakmici snage su odmjerili Žlibina/Stočić i Garište,a u uzbudljivoj utakmici rezultatom 2:1 slavile je ekipa Žlibina/Stočić. Na prvoj večeri turnira zanimljivu utakmicu su odigrale i framašice iz Ružića.

Večeras su na rasporedu sljedeće utakmice:

KADETI:

18:00 Grude – Drinovci
18:20 Ružići – Sovići
18:40 Bezimeni – Ninje

JUNIORI:

19:00 Nemamo ime – Nottingham Forest
19:30 Obe lijeve – Print Grupa
20:00 Boboška – NK Vučkovac

SENIORI:
20:30 Žlibina/Stočić – Gornja Mala/Lipovac
21:30 Dubrava – Seline
22:30 Garište – Police

foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir

Tijekom turnira bit će organizirana brojna jednodnevna natjecanja, te tradicionalne igre kao što su potezanje užeta, bacanje kamena s ramena i još mnogo toga.

Počeo je i turnir u boćanju na kojem je prijavljen veliki broj ekipa.

Od 9. do 12. lipnja organizira se i turnir 3 na 3. Igrat će se 2 puta po 10 minuta, a ekipa može imati maksimalno pet igrača. Kotizacija za turnir iznosi 50 KM, a za natjecatelje organizatori su osigurali vrijedne novčane nagrade. Na finalni dan održat će se i natjecanje u izvođenju penala, a najbolji izvođač će osvojiti nagradu od 100 KM.

U nedjelju je u Ružićima održano prvo izdanje “Bristovica kup”, nogometni spektakl u kojem su snage odmjerili pobjednici seoskih turnira Ružića i Drinovaca. Kod mlađih uzrasta slavila je ekipa Drinovaca rezultatom 8:3. Nakon toga uslijedila je utakmica veterana, a pobjeda je otišla na stranu Drinovaca rezultatom 4:1. U posljednjoj utakmica igrali su prošlogodišnji pobjednici Ivandanjskog turnira ekipa Seline i pobjednik turnira u Drinovcima ekipa – Čaršija. U regularnom dijelu susret je završio 3:3, a u izvođenju penala bolja je bila ekipa Seline koja je zasluženo uzela naslov pobjednika turnira Bristovica kup.

foto: u ružićima počeo 19. ivandanjski malonogometni turnir

Ovim putem pozivaju se svi da dođu i uživaju u ugodnoj ljetnoj atmosferi uz nogomet, druženje, glazbu, hranu i piće.

Sve informacije za 19. Ivandanjski turnir možete pratiti i na Facebook i Instagram stranici.

grude-online.info

 

Post FOTO: U Ružićima počeo 19. Ivandanjski malonogometni turnir je prvi puta viđen na Grude Online.www.grude-online.info

Popularno danas