back to top

FOTO: Stand-up Željka Pervana: Hrvatski komičar oduševio grudsku publiku

Jedan od omiljenih hrvatskih komičara i urnebesno duhovit kroničar političke i društvene zbilje Željko Pervan predstavio je svoj novi stand-up show “Nema meni domene”.

Publika u Grudama uistinu je uživala u njegovoj izvedbi, a uz ogroman smijeh ispratila je duhovitu priču o životu, muško-ženskim odnosima, muškarcu u srednjim godinama i njegovim razmišljanjima.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

foto: stand-up željka pervana: hrvatski komičar oduševio grudsku publiku

O svom novom showu rekao je:

Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja, onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obišao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam. Možete me sresti u vašem gradu…. srdačno svoj, Željko Pervan.“

Post FOTO: Stand-up Željka Pervana: Hrvatski komičar oduševio grudsku publiku je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas