back to top

[FOTO] Srdačan susret dvaju trenera, optimizam se vraća na Mokri dolac

Dok su reprezentacije vodile bitke na terenima diljem Europe, na Mokrom docu se treniralo punom parom. Novi šef stručnog stožera Branko Karačić najavio je traženje optimizama koji se nekako utopio u zimskoj pauzi. Neće trebati dugo vremena starom liscu da detektira moguće uzroke velikog pada u igri plavo-bijelih, a na posljetku i da ih riješi. Zato je u ostalom i doveden.

Uobičajeni trening u današnjem popodnevu uveličao je i dolazak sad već bivšeg stratega Gorana Granića koji je nanizao loš rezultatski niz. No, nije to ništa čudno u trenerskim vodama. To je sport i nema nekih zlih jezika u svemu tome. Ići će Grana u neke druge klubove i stvarati neke nove nizove. Zato je danas došao u dobru raspoloženju i izmijenio par toplih riječi sa svojim prestolonasljednikom. Povratak na Mokri dolac u vrlo kratkom vremenu nakon službenog odlaska potvrđuje veličinu Gorana Granića kao čovjeka. Kultura i mirnoća uvijek na prvom mjestu.

Srdačan susret zabilježen objektivom našeg reportera odiše optimizmom koji se čini nam se vratio na Mokri dolac. Kao da nam slika govori bit će sve u redu, vratit ćemo se na onaj pravi put. Poput nekog zalutalog mladića koji je shvatio da je išao u krivom smjeru. Kockice će se posložiti. Trener ima iskustvo i znanje, a iskustvo je u Premijer ligi BiH vrlo bitan čimbenik. Ako ga nemaš osuđen si na propast. Kao da se i sama država preslikava na nogometnu ligu. Jedna riječ bi komotno mogla opisati i jedno i drugo: Nikakva. I liga i država. Koliko god se trudio suci ti mogu presuditi. U državi su to stranci, a u ligi nažalost domaći. Oni koji bi za “kiflu” prodali i vlastite roditelje. Sviraju tako jedanaesterce unaprijed dogovorene iako nema kontakta među igračima. Kao da je i bitan kontakt. Zna se tko mora pobijediti.

No, neka i ovaj članak završi optimizmom. Bez obzira što jedina utakmica Posušja i Igmana nema prijenosa u sljedećem kolu, nadamo se i vjerujemo da smo bolji. Taman da sviraju još dva penala, eto im tamo. Optimizam nam ne mogu ukrasti.

Objava [FOTO] Srdačan susret dvaju trenera, optimizam se vraća na Mokri dolac pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas