back to top

[FOTO] Posušje golom Milanovića osvojilo važne bodove u borbi za opstanak

U utakmici protiv Leotara, koju su navijači okarakterizirali kao biti ili ne biti, Posušje je došlo do minimalne pobjede i velika tri boda bez kojih bi ostanak bio itekako upitan. I s ova tri boda pred nogometašima Posušja još je puno borbe da se ostane među 12 najboljih ekipa u BiH.

Nogometaši Leotara bolje su ušli u današnju utakmicu i već na otvaranju zaprijetili preko Đajića i Đuderije, a onda su loptu uzeli domaći igrači i krenuli sa svojom serijom napada. Najbliži pogotku bio je Jović u dvadesetoj minuti kada je njegov udarac iz blizine obranio Puletić, kao i Dadićev s dvadesetak metara, šest minuta kasnije. Iskazao se i Kukić na drugoj strani kada je obranio Handžićev udarac iz daljine. Potom Posušje stvara novu priliku. Milanovićev udarac obranio je Puletić, iako je Milanović mogao dodati Bobanu, koji je do kraja poluvremena imao još jedan udarac, a zaustavio ga je Puletić, kao i Brkovićev krajem prvog poluvremena. 

I u nastavku Posušje kreće čvršće i bolje. Georgijević ubacuje za Bobana koji šutira pored gola, kao i Jović u sljedećem napada kada s vanjske strane trese mrežu. 

Napokon se, nakon brojnih prilika i promašaja mreža se trese i s unutarnje strane, a za vodstvo Posušja pogodio je Slobodan Milanović. Pet minuta kasnije Boban je u još jednoj odličnoj prilici, ali nije uspio pogoditi i možda dovršiti posao u Posušju. Do kraja su Plavo-bijeli sačuvali tu prednost i došli do pobjede u nervoznoj završnici u kojoj je Leotarov kapetan Đoko Milović dobio crveni karton, a u sudačkoj nadoknadi žuri su zbog naguravanja dobili Zvonimir Begić i Haris Handžić. U srijedu Posušje gostuje kod Tuzla Cityja, a za vikend u Posušje dolazi aktualni i vjerojatno novi prvak BiH Zrinjski. 

Posušje.info

Objava [FOTO] Posušje golom Milanovića osvojilo važne bodove u borbi za opstanak pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas