back to top

FOTO | Novouređeni restoran „Galeb“ spremno dočekuje ljetnu sezonu i turiste

Restoran „Galeb“ otvorio je svoja vrata za posjetitelje, te se nalazi na svima dobro poznatoj adresi u Ulici dr. Franje Tuđmana, pokraj velikog parkinga na neumskoj šetnici.

Preuređen i u novom ruhu spremno čeka nove goste koji se odluče uživati u njihovoj bogatoj gastronomskoj ponudi. Njihov pristup nije fokusiran samo na stvaranje jela i kvalitetne usluge, već u kreiranju iskustva koje ostavlja trajni pečat na svakog gosta. Kroz pažljivo osmišljene menije, unikatan ambijent i toplu dobrodošlicu, restoran “Galeb” postaje mjesto gdje se spajaju gastronomska čarolija i topla blizina morske obale.

foto | novouređeni restoran „galeb“ spremno dočekuje ljetnu sezonu i turiste

Opuštajući ambijent uz pogled na more i zaljev, tradicionalna i moderna jela, morski specijaliteti, uz kapljicu vina, osigurat će svim posjetiteljima nezaboravno iskustvo boravka u ovom restoranu.

Restoran “Galeb” u natkrivenom dijelu raspolaže kapacitetom od 115 sjedećih mjesta s mogućnošću povećanja na 150 mjesta. Zbog svoje veličine, položaja, komfornosti i primorskog ozračja izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja do prigodnih domjenaka.

foto | novouređeni restoran „galeb“ spremno dočekuje ljetnu sezonu i turisteViše informacija o samom restoranu možete vidjeti na Facebook stranici i Instagram profilu.

Objava FOTO | Novouređeni restoran „Galeb“ spremno dočekuje ljetnu sezonu i turiste pojavila se prvi puta na Neum.online.


neum.online

Popularno danas