FOTO: Iskazan velik interes za radionicu “Umorna od moranja”

Udruga žena poduzetnica Ljubuški, pod pokroviteljstvom tvrtke DM drogerie markt sinoć je započela s ciklusom radionica za žene u sklopu projekta “Posložena”. Riječ je o kampanji “Zajedno za bolje sutra” kojoj je cilj unapređenje i očuvanje fizičkog i/ili mentalnog zdravlja žena, te podizanje svijesti o problemima s kojima se žene susreću u privatnom i poslovnom životu. Prva u nizu radionica kojoj je tema bila “Umorna od moranja”.
Cijela radionica je prošla u divnom ozračju popraćena s puno jasnih, praktičnim i konkretnim primjerima. Ono najvrjednije su pozitivne i motivirajuće povratne informacije sudionica ove radionice koja je izazvala veliki interes žena u Ljubuškom.

FOTO: Iskazan velik interes za radionicu “Umorna od moranja”

“Brak je težak, razvod je težak. Izaberi svoje teško. Imati višak kilogram je teško. Biti u formi je teško. Izaberi svoje teško. Biti u dugovima je teško. Biti financijski disciplinirana je teško. Izaberi svoje teško. Komunicirati je teško. Šutjeti je teško. Izaberi svoje teško. Život nikad neće biti lak. Uvijek će biti teškoća ali mi možemo izabrati svoju teškoću. Drage žene, biraj mudro, poručile su voditeljice radionice Danijela Alilović i Antonija Bubalo, edukantice 4. godine realitetne psihoterapije pod supervizijom.

Ljportal

Objava FOTO: Iskazan velik interes za radionicu “Umorna od moranja” pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas