back to top

DOBRO vam umjereno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima mjestimice bijelih oblaka na istoku iza kojih se probijaju sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, malo vedar, malo oblačan, a vjetrovit i prohladan, ako na trenutak zaboravimo da je travanj, a koji je znao i često bio mnogo hladniji, snježniji nego ove godine, ali i posljednjih nekoliko. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već stigli na radno mjesto oni koji rade izvan kuće. Oni koji ne moraju nigdje još polako piju prvu jutarnju kavu i sanjare, a sanjariti je lijepo i zdravo, bez obzira ostvarili se snovi ili ne, ne odustajte od njih.

Na trenutak nas, jer sanjarimo uz kavu, baci u prošlost, u davno djetinjstvo kad je kod djevojčica čobanica bila uobičajena igra, a zvala se: “Zamišljanje”, tada nismo znali za sanjarenje, maštanje, haha. Svaka od djevojčica je glasno govorila što će biti i što će raditi kad bude velika, kad odraste. Malo je čudno da je većina pričala o tome kad se uda i rodi djecu da će im kupovati prekrasnu odjeću, svaki dan slatkiše, voditi ih u velike gradove…prekrasna su bila ta razmišljanja i koliko znamo većini tih curica razmišljanja, snovi su se ostvarili kada su u pitanju djeca i ispunjavanje želja djeci. Zanimljivo je iz današnjeg razmišljanja o tome da su se sve željele udati, imati obitelj, djecu i svojoj budućoj djeci željele kupovati ono što su one tada željele imati, a bilo nedostižno, bilo samo u snovima, u zamišljanjima…

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i lijepim snovima, empatijom za druge, zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru i s osmijehom na usnama širite radost, toplinu i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas