back to top

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, ima po koji komad vedrine, ali miriše na kišu.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a mnogima je i subota radna, bilo izvan kuće ili u kući, u vrtu, na njivi, jer proljeće samo što nije pa treba mnogo toga očistiti, obnoviti, uređeni proljeće dočekati. Ali u duvanjskom kraju vrijeme se ne drži kalendara, nekada i u sred proljeća zna veliki snijeg napadati, zalediti ili je tako znalo biti, jer u posljednjih desetak godina nije bilo velikog snijega.

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i uranili zoru prevarili pa odavno prvu kavu popili, budite dobro raspoloženi i zahvalite Bogu na milosti novoga dana-velikoga dara, u kojemu ćete za uzdarje pomoći potrebitima i utješiti one utjehe potrebne, stare i nemoćne u prvom redu, Budite sretni što možete pomoći i da vama pomoć nije potrebna sada, jer nikada se ne zna. Znate onu: “Čovjek snuje, a Bog određuje”, odnosno ne znamo što može biti za sat, dan, mjesec…i bolje je da ne znamo, zato mislimo uvijek da će biti dobro, bolje, ljepše.

S tim mislima i  ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe! I ne bojte se, krenite hrabro u susret novom danu.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas