Dobro vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima naoblake na istoku, pa se sunčane zrake naziru kroz tanke, bijele oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, više vedar nego oblačan, a kad odjutri sigurno će sunce prevladati pa je još jedan topao i sunčani dan pred nama, a početak je siječnja, kada smo navikli u duvanjskom kraju na hladnoću, snijeg pušaniju. Ništa od toga do sada, sigurno bi bilo zdravije i bolje, ali čovjek je tu nemoćan, iako smatramo da se klima mijenja baš pod ljudskim utjecajem, nebrigom o životnoj sredini, pa i kod nas u duvanjskom kraju i širok okolini. Za mnoge od nas klimatske promjene bile su misaone imenice, kao, ma gdje će to, zima će uvijek biti zima hladna, snježna, a ljeta vrela, proljeće i jesen kišoviti…Izgleda da klimatske promjene dolaze naglo, mnogo brže nego smo ih očekivali. Kako inače objasniti da je bilo mnogi godine kada se za Uskrs nije mogao pronaći bobak, ljubičica, dakle cvjetić, jer bi snijeg sve prekrio, a ako ste o Božiću ili poslije, ako danas, a 4. je siječanja, krenete u šumarke , prančioke, vidjet ćete da su proljetnice procvjetale (na slici, snimljeno jučer u Tomislavgradu!), ako pozornije pratite i slušate vidjet ćete ptice selice i čuti njihovo cvrkutanje, što znači da mnoge od njih nisu odletjele u toplije krajeve jer im je ovdje još uvijek toplo.

  Želimo vam sretan i blagoslovljen Božić!

Važna je klima, važne su klimatske promijene, vrijeme, ali mi kao i uvijek naglašavamo kako je mnogo važnije da se vi osjećate dobro, da se možete prilagoditi vremenu, da vam je srce ispunjeno ljubavlju, a duša mirom, osmijeh vam titra na usnama, imate empatije za druge, mislite pozitivno, širite dobre vibracije i dan će i drugima i vama biti radostan!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi