DOBRO vam pretežito oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše bura, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima malo i vedrine na sjeveru, snijeg je poprašio i na krovovima se zadržao, a sunce se još ne nazire iza Vrana pokrivenog tankim snijegom.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pravi zimski, hladan, vjetrovit i snježan, zdrav za one koji su se dobro naspavali, lijepo sanjali, malo povirili napolje kroz prozor ili ih je posao i obveze zvali izići iz toploga doma. Jer je očekivati da zdrava duvanjska bura odnese ove bolešćurine što se u južini nakupe, da propuše pluća i razbistri glavu, um, da lakše dišemo.

Za one koji voze, putuju dalje, potreban je oprez jer je vidljivost smanjena, a ceste zasnježene i skliske. Potreban je oprez svakako i uvijek, ali kad je ovakvo vrijeme tada dodatni. Važno je biti u rano jutro dobro raspoložen, oran za posao u toplom prostoru i ugodnom ozračju i raditi sa zadovoljstvom, nikako preko volje, jer od takvog posla nema mnogo koristi.

Ako ste oboružani s puno ljubavi u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama i sjajem u očima, empatijom za druge, tada hrabro krenite u susret i ovom novom danu – Božjem daru i iskoristite ga najbolje što znate i umijete!

www.tomislavnews.com

 

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Dobro vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi