back to top

Dnevni horoskop za 23.03.2024.

Ovan


Obuzeće vas nalet optimizma pa ćete podizati raspoloženje onima koji se osjećaju tužno i neraspoloženo. Nova ljubavna zbivanja moguća su tokom boravka u drugom gradu. Komunikacija u brakovima će se poboljšati. Posvađani partneri pokušaće se pomiriti i pronaći rješenje za probleme koji ih muče.

Bik

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Nećete imati strpljenja s ukućanima pa biste svašta mogli reći, što će izazvati njihovu ljutnju. Da biste izbjegli dalje rasprave, znaćete da se trebate izviniti. Nećete se moći pohvaliti fizičkom kondicijom. Izležavanje na kauču i dugo ispijanje kafe biće vam milije od fizičkog napora.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Slobodno vrijeme najradije ćete provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će htjeti da vas ima samo za sebe pa vam može prigovoriti da se osjeća zapostavljeno. Ako krećete na put, uživaćete u vožnji, muzici i razgledavanju krajolika.

Rak

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Prošla negativna iskustva polako će blijediti u vašem sjećanju. Bićete rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete voditi ugodne razgovore. Neko od prijatelja povjeriće vam da je u finansijskim problemima pa ćete mu pomoći malom pozajmicom.

Lav

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Putovanja, društveni sadržaji i promjena mjesta boravka približiće vas ispunjenju emotivnih snova. Za tek sklopljene veze, bićete sigurni da je to ono pravo, dok će se oni u dugim vezama i dalje osjećati privlačnima u partnerovim očima. Samci će upoznati osobu koja će probuditi njihovu strast.

Djevica

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Nostalgično prisjećanje na prošlost i trenuci usamljenosti obilježiće dan. Skrivaćete svoja prava osjećanja, nastojeći ugoditi bližnjima, ali ne i sebi. Mogli biste biti uvučeni u nečiju spletku ili otkriti nečiju tajnu koja će promijeniti vaše mišljenje o dotičnoj osobi. Razočaraćete se u određene pojedince kojima ste vjerovali.

Vaga

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Ne zapostavljajte društveni život, jer vam može donijeti korisnih poznanstava, a nekima i priliku za flert. Poželjno je da u ljubavnom životu pokažete više inicijative – izjasnite se o svojim osjećanjima, jer partner neće čekati zauvijek. Vaša potraga za društvom u večernjim satima biće vrlo uspješna.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Partner će vam zamjeriti zbog nedostatka nježnosti, ali nemojte reagovati previše burno, jer ste i sami svjesni da u njegovim riječima ima istine. Budite pažljivi prema njemu, čak i ako za to niste previše raspoloženi. Provedite dan u odmaranju. Izbjegnite fizička naprezanja, ali i ljude s kojima nemate mnogo dodirnih tema za razgovore.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Planete najavljuju promjene na porodičnom i stambenom planu. Mogli biste obaviti uspješnu kupoprodaju nekretnine, iznajmiti sobu podstanarima ili pokrenuti građevinske radove. Neki će se osamostaliti ili napustiti roditeljski dom. Slobodne trenutke iskoristićete za druženje s rodbinom, izlet, uređenje vrta ili vikendice.

Jarac

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Bićete traženi i pozivani na razne društvene događaje. Izvrsno ćete se slagati s ljudima, naročito s mlađima od sebe. Vaše mišljenje će se uvažavati, a vodićete i glavnu riječ prilikom porodičnog okupljanja. Drugi će se osjećati ugodno s vama. S mnogo kreativnog duha dovešćete u red svoj stan ili kuću.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.03.2024.
Tvrdoglavim i nepopustljivim ponašanjem naljutićete partnera i produbiti nerazumijevanje. Biće vam najlakše okriviti drugu stranu, a za svoje greške ćete biti slijepi. Ako ste sami i neko vam se sviđa, nemojte se suzdržavati od ljubavnih akcija. Sve što preduzmete po tom pitanju imaće smisla.

Ribe

dnevni horoskop za 23.03.2024.
S lakoćom ćete prodirati u misli i osjećanja sagovornika i donositi ispravne odluke. Neko vama blizak ima ljubavnu dilemu koju neće znati riješiti bez vašeg objektivnog uvida i procjene. Privlačiće vas aktivnosti koje podižu adrenalin, ali vaša fizička kondicija zahtijevaće malo više mirovanja.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas