Dnevni horoskop za 23.03.2023.

Ovan


Uočavaćete bitno, odbacivati detalje i mudro ulaziti u srž problema. Uspješno ćete se snalaziti u radu s ljudima. Oslonite se na druge u većoj mjeri, iskoristite njihovo znanje i prihvatite svaku ponuđenu pomoć. Druženja i društveni skupovi donose vam opuštanje i dobro raspoloženje, a nekima je na vidiku i novo poznanstvo.

Bik

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Bićete osjetljivi i ulaziti u rasprave s onima koji imaju drugačije stavove od vaših. Na poslu će vas dočekati problem koji ćete morati hitno riješiti. Ukoliko razmišljate o kupoprodaji nekretnina, prikupite informacije iz više izvora. Družićete se samo s ljudima koji vas razumiju i kojima ne morate mnogo toga objašnjavati.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Željni ste intelektualnih izazova, lako upijate nova saznanja, a i koncentracija vam je jako dobra. Studenti će zbog toga biti uspješni u polaganju ispita, a zaposleni zadiviti količinom informacija kojima raspolažu. Na ljubavnom planu očekuju vas uzbudljiva zbivanja, posebno ako idete na putovanje.

Rak

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Broj poslovnih obaveza raste, ali zbog ugodnog radnog okruženja zadovoljni ste stanjem stvari. Mogli biste obnoviti vezu s osobom koja vam je nekad mnogo značila ili ćete pokušati stupiti u kontakt s partnerom s kojim ste prekinuli vezu. Ne uspijete li u svom naumu, ne odustajte nego pokažite da ste uporni i dosljedni.

Lav

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Na poslovnom planu ste komunikativni i puni novih ideja koje biste najradije odmah realizovali, ali kolege neće dijeliti vaš entuzijazam. Njihove postupke ne trebate shvatiti kao zavjeru protiv vas, a savjeti koje ćete dobiti biće vrijedni razmatranja. Mogao bi vam biti narušen bračni i porodični sklad, ali kriza je prolazna.

Djevica

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Više ćete brinuti o svom izgledu. Slobodne trenutke provodićete u razgledavanju prodavnica i u potrazi za odjevnim stvarima po sniženim cijenama. Vremena za odmor nećete imati. Na poslu ćete biti u gužvi, posebno ako radite sa strankama. Kod kuće vas očekuje mnogo obaveza i pripreme oko dolaska gostiju.

Vaga

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Velika radna energija i dobro raspoloženje omogućiće vam da s lakoćom izvršavate obaveze. Obavićete razgovor ljubavne prirode koji bi mogao uroditi željenim ciljem. Bićete neuobičajeno živahni i druželjubivi. Izađite među ljude, pokažite se u svom najboljem izdanju i uživajte u neobaveznim razgovorima i flertu.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Ljubavni partner trebaće vaše razumijevanje, a ne kritiku i prebacivanje. Bićete skloni naglim reakcijama pa ćete se uhvatiti ukoštac sa situacijama koje ste ćutke podnosili. Ako imate majstore koji rade na vašem stambenom prostoru, nadgledajte njihov rad kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Bliska osoba vas može naljutiti svojom kritikom, ali i podstaknuti na razmišljanje o njenim riječima. Ljubavni život biće intenzivniji nego inače. Mogući su obećavajući susreti i pozivi koji vas mogu odvesti u intimni zagrljaj, ali i prema neobaveznom druženju. Ako danas putujete, nemojte žuriti.

Jarac

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Bićete verbalno dosjetljivi i uvjerljivi na riječima. Sigurni ste u sebe, u ono što želite i što očekujete od veze i partnera. Oprostićete mu neke manje greške, ali i dati do znanja da ubuduće više nećete popuštati. Mogli biste ugostiti rodbinu.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Okolnosti će vam ići naruku, pogotovo one poslovne. Bićete miljenici nadređenih osoba, ali i osoba suprotnog pola. Kod njih nećete proći neprimjetno pa se nemojte iznenaditi nečijem udvaranju. Ako vam je veza opterećena nepomirljivim razlikama, poslušajte pametan savjet prijatelja koji je objektivniji od vas.

Ribe

dnevni horoskop za 23.03.2023.
Nailazićete na prepreke pa ćete ulagati više energije kako biste ostvarili željene rezultate. Oni koji su slabijeg zdravlja, zainteresovaće se za iscjeljenje putem alternativnih metoda. Ako krećete na put, povećana je mogućnost od zaboravljanja stvari pa prije polaska sve dva puta provjerite.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas