back to top

Dnevni horoskop za 23.02.2024.

Ovan


Porodični odnosi postaće zamršeniji. Tražićete više slobode i prostora za sebe, što će partnera učiniti sumnjičavim. Zamaraće vas jednoličnost pa ćete bježati u svoj svijet i drugima biti zagonetni. Novi poslovni projekat zahtijevaće predanost i veći angažman, što će vam biti veliki teret. Žudite za pravim, temeljnim odmorom.

Bik

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Vaša optimistična očekivanja pokazaće se utemeljenima, a zbivanja će se odvijati na zamišljeni način. Iako ćete biti aktivni, pronaći ćete vremena za romantiku. Iznenadiće vas žar ljubavnih zbivanja. Neko će dati sve od sebe da vas osvoji i zainteresuje za sebe. Prepustite se zbivanjima bez otpora i uživajte u svakom trenutku.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Koliko god došli u iskušenje, suzdržite se luksuznih troškova i nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti. Bićete angažovaniji u društvenom i emotivnom životu, lijepo ćete se oblačiti i paziti kako se pojavljujete u javnosti. Predveče vas očekuje porast porodičnih obaveza. Moguć je sukob s ukućanima koji ćete moći pripisati umoru i stresu.

Rak

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Energično ćete prionuti rješavanju obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znaćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pri tome misleći na druge. Emotivna strana života biće gurnuta u drugi plan, ali partner vam neće zamjeriti, shvatajući da ste preopterećeni nekim drugim stvarima.

Lav

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Teško da će vam baš sve pasti u krilo samo od sebe, kako zapravo očekujete. Ipak ćete morati uložiti priličan napor da situaciju držite pod kontrolom i budete svjesni svih aspekata koji bi mogli uticati na budućnost. Razmišljaćete o dodatnom poslu, raspitujući se kod prijatelja i poznanika.

Djevica

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Mogli biste doći u kontakt s ljudima čiji je pogled na svijet drugačiji od vašeg. Mnogi od njih imaće pozitivan uticaj na vas. U ljubavi težite promjeni i uzbuđenjima, a to će vam uspjeti ako partneru dopustite da vam pokaže šta osjeća i želi. Veče je odlično za druženje i zabavu – okupite prijatelje i krenite van.

Vaga

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Već od jutra suočićete se s poslovnim nedaćama ili preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali ćete sve dobro podnositi. Veče mnogo više obećava, posebno ako slobodno vrijeme namjeravate provesti u društvu s osobom prema kojoj gajite simpatije.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a vi ćete reagovati spremno i pokazati se u svom najboljem izdanju. Ostavićete dobar utisak na osobe koje donose odluke, a i kao saradnik zaslužićete pohvale. Razgovore privatne prirode, naročito one ljubavne, obavite tokom jutra, jer uveče nećete imati dovoljno strpljenja.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Pazite da ne raspršite energiju; usmjerite je tamo gdje ćete svoje potencijale najbolje iskoristiti. Mogli biste primiti opomenu o neplaćenim računima ili podnijeti zahtjev za kredit. Primićete poziv na druženje koji nećete moći odbiti. Moguće je da vam se javi prijatelj kojeg dugo niste vidjeli i koji vam želi mnogo toga ispričati.

Jarac

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Imaćete pune ruke posla kada su u pitanju djeca, kućni ili drugi poslovi. Nakon radnog vremena nećete se stići ni odmoriti, a već će vas snaći razne obaveze i dužnosti. Samci će razmjenjivati zanimljive poruke s nekim koga su nedavno upoznali. Uvidjećete da vas vežu slični interesi pa ćete brzo dogovoriti zajedničko druženje.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Mučiće vas ljubavna neizvjesnost i pojačana želučana nervoza. Moraćete pripaziti na ishranu. Ljubavna uzbuđenja učiniće vas nemirnima. Žudićete za prijateljskom podrškom i razgovorom o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktirajte prijatelja koji će vas razumjeti i savjetovati.

Ribe

dnevni horoskop za 23.02.2024.
Bićete puni ideja. Pripremaćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Kraće stanke koristićete za razgovor s prijateljima pa će neki dogovarati izlaske, organizovati zajedničke večere ili obnoviti kontakte. Ljubavna zbivanja poprimaju sve ozbiljnije razmjere – partner s kojim ste u vezi ima ozbiljne planove s vama.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas