back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL Rak ostvaruje svoj san, Jarac misli o bivšoj ljubavi, pred Ribama naporan dan…

Ovan
Dobro upravljanje novcem pomoći će vam da povećate svoje prihode i uštedite nešto. Danas možda nećete moći da postignete mnogo toga na profesionalnom planu, jer želite da se fokusirate na odnos sa partnerom. Imaćete njegovu veliku podršku, cijenite to.

Bik
Ukoliko želite veću zaradu, morate da udvostručite svoje napore. Zadatak ili rezultat koji ste napravili na poslu vjerovatno će vas dovesti do toga. Danas je najbolje da ne ulazite u sukob sa partnerom, jer postoji mogućnost da se veza ili brak okonča.

Blizanci
Ukoliko planirate da date novac za nešto veliko, poput nekretnine ili da uložite u poslovni projekat, najbolje je da ne donosite danas takvu odluku. Putovanje sa porodicom van grada može biti odloženo za neki drugi datum, ali vam se smiješi jedno novo poznanstvo koje će vam promijeniti život.

Rak
Danas ćete ostvariti sve ono o čemu ste maštali prethodnih mjeseci! Stoji vam uspjeh i priliv novca, a to možete proslaviti sa osobom koja vam već duže vrijeme privlači pažnju. Ne razmišljajte mnogo o prošlosti, cijenite dosadašnje rezultate jer se mukotrpan rad napokon isplatio!

Lav
Planiranje nečega za kuću može vas i supružnika potpuno uključiti. Temeljne pripreme su neophodne za one koji putuju na velike udaljenosti. Ovaj dan će biti prilično uzbudljiv za vas i pružiće vam priliku da upoznate ljude koji će pozitivno uticati na vas!

Vaga
Danas je idealan dan se upustite u nešto novo na poslovnom polju! Osim toga, moguća je i promjena doma, selidba koja vam se na prvu nije činila primamljivo. Željni ste društvenog života, pa večeras pozovite prijatelje i provedite se sjajno!

Škorpija
Vaše profesionalno znanje i poslovni duh biće veoma traženi na poslu, a to vam može donijeti znatno bolju poziciju. Niste raspoloženi za romantiku, pa razgovorom objasnite partneru da vam je posao trenutno fokus. Ipak, pripremite se i za poziv od bivše ljubavi!

Strijelac
Vaše finansijsko stanje će se poboljšati ako malo povedete računa o troškovima. Što se ljubavnog polja tiče, prkosite svojim stavovima uporno, umjesto da shvatite da se rješenje krije u kompromisu. Imate i više nego dovoljno pažnje od partnera, odužite se jednom romantičnom večerom.

Jarac
Upoznavanje sa nekim važnim iz vaše profesionalne sfere je vrlo moguće. Neki negativni događaji iz prošlosti će vas možda opteretiti, pa ne bi bilo loše da se posvetite sebi i relaksaciji. I dalje vam je u mislima bivša ljubav, ne žudite da brže bolje pronađete partnera – stiže kad se najmanje nadate!

Vodolija
Zadovoljni ste finansijskom situacijom, ali to nije razlog više za rasipanje. Zbog toga lako možete ući u konflikt sa partnerom, prihvatite savjet da uštedite. Moguće je pomirenje sa bivšim prijateljem, tako da slobodno možete da očekujete njegov poziv.

Ribe
Možda će vam današnji dan biti malo naporniji nego inače. Nema potrebe da zbog tog gubite motivaciju, sutra je novi dan i nova šansa. Ako razmišljate da li da se upustite u vezu sa osobom koja to želi, učinite – uticaće i više nego pozitivno na vas!

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Popularno danas