back to top

DANAS POČINJE MOĆNA ENERGIJA MLADOG MJESECA Zatvara se koridor pomračenja i lošeg perioda, a evo šta sada treba da uradite

8. april je dan kada morate da se zahvalite Univerzumu za sve dobro što vam je dao. Najbolje bi bilo da napišete jedno dugačko pismo zahvalnosti za sve ono do čega vam je stalo.

Mlad Mjesec je mjesec energije i rasta, kreativnog stvaranja i uspjeha. Pismo koje ćete napisati je tu da vas podsjeti da već imate nešto vijredno i ta energija treba da vas drži tokom Mladog mjeseca, jer dobro samo dobro privlači.

Retrogradni Merkur biće prisutan sve do 25. aprila, ali morate da znate da je ono najgore prošlo. Zamislite da ste do sada samo čupali korov, a sada je vrijeme da posijete sjeme i gledate kako raste iz plodnog tla.

Od 10. aprila sve će krenuti nabolje. Oni koji rade na sebi i koji sebi stalno ponavaljaju: „Ja sam najbolja, ja sam najuspješnija“ napokon će privući samo blagostanje.

Zato samo naprijed – budite pozitivni i uvek razmišljajte da „kako zračite, tako i privlačite“.

Najvažnije: pošto će mlad Mjesec zatvoriti koridor pomračenja pomračenjem Sunca, pažljivo slušajte sebe i postupajte po svojim unutrašnjim zahtjevima.

Sjetite se sebe iz perioda kada ste imali veoma, veoma divno raspoloženje, bez obzira na sve. Osjetite ovo stanje. Uključi ga ponovo. Naročito u ovom periodu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas