Dan žalosti zbog tragične smrti dvojice mladića

U Jezeru je danas Dan žalosti povodom smrti devetnaestogodišnjaka D.P. iz ove općine i N.B. iz Šipova, čija su tijela izvučena iz korita rijeke Plive.

D.P. će biti sahranjen danas na Gradskom groblju u Jezeru u 14.00 sati, a N.B. sutra na istoj lokaciji u 13.00 sat.

Odluku o proglašenju Dana žalosti objavila je načelnica općine Jezero Snežana Ružičić na svom Facebook profilu, te zamolila sve stanovnike da to poštuju.

Ona je navela da vlasnici ugostiteljskih objekata trebaju poštivati odluku, te da u radnom vremenu ne puštaju glazbu.

“Sve institucije i javna poduzeća trebaju istaknuti zastave na pola koplja. Neka našeg Dejana i Nemanju anđeli čuvaju i vječni pokoj njihovoj duši!”, napisala je Ružičićeva.

Glasnogovornica Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin izjavila je ranije Srni da su mladići bili u automobilu koji je jučer ujutro pronađen u koritu rijeke Plive u mjestu Čerkazovići, a izvučen je u 15.30 sati.

“Policiji je prijavljeno da su se ova lica jučer u 2.30 sata uputila automobilom Golf iz jednog kafića u Jezeru u pravcu mjesta Čerkazovići”, rekla je Vulinova.

Objava Dan žalosti zbog tragične smrti dvojice mladića pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi