DAN VAŠEG ROĐENJA govori o vašoj ličnosti: Evo kada se rađaju NAJINTELIGENTNIJI, a kada oni NAJAMBICIOZNIJI

Ponedjeljak

Ako ste rođeni u ponedjeljak, vjerovatno ste veoma osjetljivi i emotivni jer ovim danom vlada planeta emocija Mjesec. Mnoge vaše odluke pokreće intuicija. Kod vas je izražena vaša pažnja, majčinstvo, briga o drugima i o domu.

Utorak

Utorkom vlada Mars, a ako ste rođeni na ovaj dan, ambiciozni ste i strastveni. Mars je i planeta povezan s akcijom pa ste vjerovatno dosta fizički sposobni. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče njihovu hrabrost i odvažnost. Mars i vlada agresijom i ljutnjom.

Srijeda

Srijedom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Djevica i Blizanci. Ako ste rođeni u srijedu, veoma ste inteligentni i duhoviti. Razumni ste i volite da komunicirate sa drugima, a stvarno ste vješti u svemu što ima veze sa medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Analizirate dobro informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter čiji je znak Strijelac. Ako ste rođeni na ovaj dan u nedjelji, optimistični ste i volite što više novih iskustava. Težite istini i širem smislu u životu. Jupiter je planeta ekspanzije i dobitka, istine, mudrosti i principa. Volite putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znaci Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste šarmantni, privlačni, i imate dara za modu.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ljudi rođeni u subotu su odgovorni i čvrsto stoje na zemlji. Mnogo truda i napora ulažu da bi ostvarili cijeve. Mogu biti veoma ozbiljni i melanholični.

Nedjelja

Nedjeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedjelju, veoma ste nezavisni. Prirodno ste energični i blistavi, pa uživate da budete omiljeni odnosno popularni. Sunce je jedna od najvažnijih planeta i ima snažan uticaj na nečiju ličnost, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

DAN VAŠEG ROĐENJA govori o vašoj ličnosti: Evo kada se rađaju NAJINTELIGENTNIJI, a kada oni NAJAMBICIOZNIJI Aloonline.ba.

aloonline.ba

Popularno danas