CNC laser vrijedan 32 000 maraka isporučen u SSŠ Silvija Strahimira Kranjčevića Livno

Ministrica znanosti, prosvjete, kulture, i športa Hercegbosanske županije Gordana Nakić posjetila je Srednju strukovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića Livno kako bi predstavniku škole Josipu Gunjači uručila CNC laser.

Nabavka ove opreme vrijedne 32.000,00 KM ostvarena je kroz Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Predstavnik škole zahvalio je na vrijednoj donaciji, ističući kako će korištenja nove opreme znatno podići razinu teorijskih, a osobito praktičnih znanja i kompetencija učenika koji će po završetku školovanja imati bolje predispozicije za tržište rada.

Podsjećamo, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s Poljoprivredno-prehrambenom školom iz Požege je nakon apliciranja na Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kojeg je provelo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, dobilo sredstva u ukupnom iznosu od 250.000,00 kuna za projekt Ulaganje u strukovno obrazovanje Požeško-slavonske i Hercegbosanske županije, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

 

 

Objava CNC laser vrijedan 32 000 maraka isporučen u SSŠ Silvija Strahimira Kranjčevića Livno pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi