Borjana progurala kumu u Agenciju za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine nedavno je imenovao Elvisa Kondžića za direktora Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, a za zamjenike Damirku Mioč i Radeta Ristovića.

Kako su cinično primijetili mediji i analitičari imenovanja su još jednom potvrdila da koalicija tri stranke funkcionira besprijekorno kada na rang listama za izbor na čelo institucija BiH kao prvorangirani budu kadrovi SDA, SNSD-a i HDZ-a.

Bakirov bivši savjetnik

Elvis Kondžić, bivši je savjetnik u Uredu zamjenika predsjedatelja Doma naroda PSBiH i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića.

Damirka Mioč do ustoličenja na novu dužnost bila je zamjenica direktorice Agencije za privlačenje stranih investicija (FIPA). Pouzdani izvori otkrili su Dnevnom listu da je Mioč ne samo bliska HDZ-u, nego je i kuma s Borjanom Krišto, zamjenicom predsjednika HDZ-a BiH i kandidatkinjom za člana Predsjedništva BiH.

Svoju relativno uspješnu političku karijeru samozatajna Damirka Mioč može zahvaliti baš tomu kumstvu s najmoćnijom damom u HDZ-u BiH. Zanimljivo je kako se vrlo malo ili gotovo ništa ne može pronaći o njezinom životopisu na društveni mrežama niti na stranici sada bivše Agencije.

Tek poneki citat iz njezinih rijetkih izlaganja na seminarima i poslovnim skupovima, kao i rijetka fotografija s nekoga sastanka. Rade Ristović je također relativno anonimna osoba i zna se da je kadar SNSD-a.

Obesmišljavanje agencije

Koliko su “teški” Kondžić, Mioč i Ristović, još je enigma, međutim, radoznalo istraživačko novinarstvo i domaća špijunska agentura će zasigurno raskrinkati i tu nepoznanicu.

  ZVIJEZDI DOSTA POLUVRIJEME PROTIV KOLUBARE: Po dva gola miljenika navijača! (VIDEO)

S obzirom da dolaze iz provjerenih koruptivnih stranačkih inkubatora od novih stranačkih poslušnika samo treba očekivati daljnje obesmišljavanje Agencije. Zato su i postavljeni da odano štite prostor oko svojih mecena, a ne da ih proganjaju za korupciju.

Dnevni.ba

relax-portal.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 1

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi