back to top

Ako BHRT isključi odašiljače ostat ćemo bez interneta i mobilnog signala!?

Zbog silnih problema u poslovanju i dugovanja, radnici BHRT-a obratili su se javnosti iznijeli svoje probleme.

Upozorili su kako bi BiH mogla ostati bez interneta i mobilne telefonije ako oni ugase odašiljače.

”Poštovani gledatelji i slušatelji, ako se oni ugase, gasi se i internet i mobilna telefonija i ostale komunikacijske usluge. Krajnje je vrijeme da nas ozbiljno shvatite, posebno političari.

Generalni štrajk

Poduzet ćemo sve zakonski dozvoljene korake, upozorenje, prosvjede pa i generalni štrajk, a ožujak je blizu i rok EU za izvršavanje 14 prioriteta od kojih je jedan financijski stabilan i neovisan javni servis.

Znamo da se možete dogovoriti, to nam pokažete kada je riječ o povećanju vaših plaća, a ostalo sve ispada predstava za javnost iz koje vas mi možemo isključiti. Naši daljnji koraci, ovisit će od vaših dogovora i odluka, hitno i neodložno jer nemamo novca ni za isplatu kupona za prijevoz, a kada gladni stomaci progovore znamo što de događa.

Prozor u svijet

U današnje vrijeme se od toga ne može prehraniti obitelj i zato smo tu. Mora se provesti pravedna sistematizacija radnih mjesta, da se povećaju plaće, topli obrok, poboljšaju uvjeti rada.

Na kraju, u našim su rukama kamere, mikrofoni, ali i odašiljači bez kojih nema prozora u svijet”, naveli su iz BHRT-a.

Objava Ako BHRT isključi odašiljače ostat ćemo bez interneta i mobilnog signala!? pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Popularno danas