back to top

2024. ĆE BITI GODINA SA NAJVIŠE RAZVODA? Ako se kriza uvukla u vaš brak, zapamtite ovaj datum

Pomračenje u Vagi i Ovnu u naredne dvije godine donosi iznenadne obrte u ljubavnim odnosima, zbog čega astrolozi predviđaju da će u 2024. godini biti mnogo razvoda. Svake godine pomračenja mijenjaju znakove horoskopa. Posljednjih godinu i po dana kreće se duž sazvježđa Škorpije i Bika, a polako se pomjera prema Vagi i Ovnu do 2025. To su znaci veza, partnerstva, vjenčanja, razvoda, kao i sebičnosti i inicijative.

Prvo pomračenje je bilo u Ovnu, koji je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promjene u odnosima i ciljevima u životu. Nemojte se iznenaditi ako neko od ljudi rođenih u znakovima Ovna, Strijelca ili Lava pomisli na drastične promjene u životu – iznenada promijene posao, najave razvod ili selidbu u drugu zemlju. Tu su u najvećem iskušenju Ovnovi koji mogu bukvalno da preokrenu živote cijele svoje porodice.

Svi ćemo se suočiti sa oštrim proučavanjem odnosa u ljubavi i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage i izazivati neviđeni nalet razvoda. Nemojte se iznenaditi ako osjetite želju da raskinete sa partnerom i počnete iznova. Baš tako djeluje uticaj pomračenja! Čvor budućnosti će pratiti znak Ovna. Naučićemo kako da živimo po svojim pravilima, da budemo proaktivni i da se ne plašimo svojih želja. Ipak, astrolozi kažu da će to za većinu znakova Zodijaka biti dobro jer će se uvjeriti da je razvod ključ svih problema.

Ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da priznate i počnete da radite na tome, savjetuju astrolozi. Prema pomračenjima u Vagi 2. oktobra 2024. godine, mnogi parovi će donijeti odluku o razvodu. Zato imajte na umu da će upravo oko ovog datuma može da se javi želja za raskidom ili razvodom, ali povratka neće biti. Zvijezde će staviti svoj pečat na ovu odluku, koja će vam promijeniti cijeli život, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas