back to top

ZVIJEZDE SPREMAJU NEŠTO POSEBNO Ovo je najtačniji ljubavni horoskop za 2024.

Bez obzira na vaš znak, zvijezde imaju nešto posebno: Vatreni Ovnovi bi mogli da pronađu strastvene partnere, sanjivi Rakovi bi mogli da prodube romantične veze, a šarmantne Vage će privući novootkrivene obožavaoce.

Astrolog Pandit Jaganat Gurudži napravio je predviđanja za najtačniji ljubavni horoskop za godinu čija smo vrata tek odškrinuli.

Ovan

Vaš ljubavni život u 2024. biće stabilan, ali nemojte se previše opuštati. Otvorenost i povjerenje su ključni da stvari ostanu začinjene. Izbjegavajte sukobe i budite strpljivi sa svojim partnerom. Očekujte neke promjene u njihovom raspoloženju, ali postupajte s njima sa razumijevanjem i ljubavlju.

Ne forsirajte svoje mišljenje, jer to može stvoriti distancu. Februar donosi romantiku – nove veze ili dublje veze sa aktuelnim partnerom. Ostatak godine biće prijatan, sa mogućim romantičnim putovanjima, pa čak i pronalaženjem prave ljubavi ako tražite. Dakle, Ovnovi, držite svoje srce otvoreno i uživajte.

Bik

Početak 2024. godine može donijeti manje nesuglasice sa partnerom. Nemojte pretjerano reagovati, budite puni razumijevanja i izbjegavajte tračeve. Jun i septembar su, međutim, ispunjeni ljubavlju i poštovanjem.

Uživajte u filmovima i sastancima i ojačajte svoju vezu. Samci, držite oči otvorene u junu i septembru, na poslu ili na fakultetu možda se sprema posebna veza. Ali, budite oprezni u maju, neko bi se mogao poigrati vašim emocijama. Novi parovi će početi da planiraju zajedničku budućnost.

Blizanci

Ova 2024. izgleda obećavajuće za ljubav! Vi i vaš partner možete očekivati srećna vremena zajedno, čak i sanjajući da svoju vezu podignete na viši nivo. April će donijeti dodatnu strast i intenzitet. Samci, vaš srećan mjesec stiže u avgustu, kada bi mogla da počne nova ljubavna priča! Ali zapamtite, rješavajte sve nesuglasice mirno i razjasnite nesporazume. Do oktobra će se stvari izgladiti.

Erotske misli se mogu pojaviti, ali ih držite pod kontrolom. Porodica bi u početku mogla da prigovori vašoj novoj ljubavi, ali na kraju će je prihvatiti. Dakle, opustite se i uživajte u ljubavnom rolerkosteru tokom 2024. godine.

Rak

Postoji šansa da svoju simpatiju ili partnera pretvorite u svoju vječnu ljubav. Usredsredite se na izgradnju jake veze i gledajte kako varnice lete. Sve veze koje izgradite biće dragocijene i donijeće trajnu radost.

Samci, vaša ljubavna priča bi mogla da počne, što će dovesti do srećne obaveze! Ali pazite, neki bivši bi se mogli ponovo pojaviti, potencijalno uticati na vašu trenutnu vezu. Održavajte komunikaciju otvorenom i rješavajte stvari sa milošću. Sve u svemu, 2024. obećava ljubav i povezanost za Rakove i otvorite svoja srca i pustite da ljubav cvjeta.

Lav

Pripremite se, Lavovi, vaš ljubavni život 2024. bi mogao postati malo neočekivano turbulentan. Nesporazumi i neslaganja mogu pokvariti stvari, a možda ćete se ponekad osjećati nesrećno. Razgovarajte o tome sa svojim partnerom, hladne glave i smireno. Izbjegavajte pritisak ili kontrolu i pokušajte da razumijete njihova osjećanja. Promišljen poklon bi mogao da ublaži napetost.

Ali ne brinite, nije sve propast! I dalje ćete imati dosta romantičnih trenutaka, poput prijatnih zajedničkih putovanja. Povjerenje je ključno, a ako su stvari dobre, možda ćete se čak i vezati. Za nove ljubavi, polako i držite svoje emocije pod kontrolom. Zapamtite, komunikacija, razumijevanje i strpljenje će pomoći vašem ljubavnom životu da prebrodi oluju i postane jači 2024.

Djevica

Početak 2024. bi mogao biti mlak za Djevičin ljubavni život. Kontrolišite emocije i izbjegavajte uvredljive riječi. Otvorite se, mudro podijelite svoje misli i osjećanja i izbjegavajte bilo kakve nesporazume. Februar i mart donose romantiku i radost, omogućavajući vam da slobodno izrazite svoju ljubav.

Do kraja godine postoje vjerovatnoće za bračne ponude, a posljednje tromjesečje otvara put za uzbudljive nove događaje u vašem ljubavnom životu. Dakle, Djevice, držite komunikaciju otvorenom, budite strpljivi i neka ljubav cvjeta 2024. godine!

Vaga

Venera i Merkur vas čine neodoljivim, Saturn vas gura ka posvećenosti, povećavajući vaše šanse da se vjenčate ove godine. Ali zapamtite, istinska posvećenost i trud su ključni za stabilnu vezu. Očekujte nekoliko udaraca između aprila i septembra, ali ostatak godine obećava nesmetanu plovidbu.

Mart donosi intenzivnu romantiku, a od jula do oktobra jača vašu vezu, utirući put potencijalnom ljubavnom braku u posljednjim mjesecima.

Škorpija

Ova 2024. izgleda obećavajuće za Škorpijin ljubavni život. Imaćete mnogo šansi za romansu sa svojim partnerom, ojačavajući svoju vezu. Za samce brak je na pomolu. Otvorite srce otvoreno i uživajte u harmoniji sa voljenima.

Putovanja, vožnje, filmovi i večere – isplanirajte zabavne trenutke zajedno. Februar donosi slatke poklone, dok april i maj imaju veliki potencijal. Međutim, u junu i julu je potrebna pauza. Može doći do nesporazuma, pa izbjegavajte pritiske, sumnje i ishitrene odluke. Ako se pojave nesuglasice, mirno ih riješite. Razumijevanje i strpljenje su ključni za srećan ljubavni život Škorpije 2024. godine!

Strijelac

Očekujte uzbudljive trenutke sa svojim partnerom, čak i doživite intenzivnu strast i predanost. Nove romanse imaju priliku da procvjetaju, ispunjene blaženstvom i romantikom. Čak ćete i svoju ljubav razmaziti poklonima i zabavama.

Ipak, budite spremni na povremene udarce. Mogu se pojaviti nesuglasice, pa izbjegavajte eskalaciju i razgovarajte o svemu. Ako je vaš partner uznemiren, obasipajte ga ljubavlju i razumijevanjem.

Jarac

Strast i veza cvjetaju dok Merkur i Venera krase vašu ljubavnu kuću. Ali, pazite na potencijalne nesuglasice oko jula i avgusta. Smirite stvari i razgovarajte o stvarima da biste izbjegli velike probleme.

Dobre vijesti stižu u maju kada Jupiter uđe u vašu ljubavnu kuću, donoseći jasnoću, snagu i odgovornost. Podržaćete jedni druge, produbiti povjerenje i vidjeti kako vaša veza napreduje. Samo pazite na zdravlje voljene osobe u julu i avgustu. Do septembra ljubav ponovo zauzima centralno mjesto, cvjetajući do decembra.

Vodolija

Ljubavni život Vodolije dobija podsticaj 2024. godine. Početak bi mogao biti spor, sa usponima i padovima do marta. Ali, ostanite vjerni svojoj ljubavi, zadržite vjeru i otklonite sve sumnje – ove godine vas čekaju romantični izleti.

Brak bi mogao biti u opticaju, pa ako je to vaš cilj, ovo je vrijeme da zablistate. Da bi stvari bile svježe, uživajte zajedno u zabavnim aktivnostima. Transparentnost i iskrenost su ključni za srećnu i trajnu vezu, zato se otvorite i podijelite sa svojom voljenom.

Ribe

Ljubavni život Riba bi mogao da bude prava divlja vožnja u 2024. godini. Mogle bi da se pojave konfuzija i sumnje u vezi sa vašom vezom, što može dovesti do svađa, pa čak i do privremenog raskida. Novi parovi, polako i izbjegavajte seksualni pritisak ili probleme sa egom. Ali ne bojte se, Ribe! Izazovi će takođe donijeti snagu. Sa mci, držite oči otvorene na poslu ili na fakultetu, jer prava ljubav može biti bliža nego što mislite.

Samo zapamtite, dajte svom partneru vremena, razumite njegove potrebe i izbjegavajte sve što bi moglo pokvariti vašu vezu. Ova godina ima potencijal za pronalaženje prave ljubavi, zato ostanite otvorenog uma i strpljenja i pustite da ljubav procvjeta u svoje vrijeme, prenosi Politikin magazin.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas