back to top

Žene u ova 4 znaka važe za najdominantnije u krevetu

Ljubitelji astrologije smatraju da nebeska tijela utiču na različite aspekte naših života, pa i one intimne. Еvo koje žene su, prema horoskopu, prave opasnice u spavaćoj sobi.

Žene Škorpije su poznate po magnetskoj privlačnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti. U spavaćoj sobi imaju određenu auru, njihova strast ne poznaje granice te se ne boje da izražavaju ​​dubine intimnosti, što ih čini nezaboravnim partnerkama.

Lavovi, kojima vlada moćno Sunce, posjeduju neospornu privlačnost. U krevetu je žena Lav samopouzdana i strastvena. Njihova vatrena priroda pretvara se u dinamično intimno iskustvo, što naravno oduševljava njihove partnere.

Žene Ovnovi imaju hrabar i avanturistički duh koji se ističe i u spavaćoj sobi. Ne boje se da preuzmu kontrolu i istraže neistražena područja užitka, a njen entuzijazam i spontanost dovode je do nezaboravnih iskustava među čaršavima.

Bik, zemljani znak, unosi prizemljenu i senzualnu energiju u intimne odnose. Žene Bikovi su majstori umjetnosti zavođenja, stvarajući duboko zadovoljavajuće iskustvo za svoje partnere. Njihov strpljiv i senzualan pristup intimi čini ih jednim od najdominantnijih znakova u krevetu, piše „Astro talk“.

aloonline.ba

Popularno danas