Željko Bebek oduševio više stotina posjetitelja na koncertu u Stocu

Hrvatski glazbenik Željko Bebek oduševio je više stotina posjetitelja koji su ovu subotu odlučili provesti u Stocu.

Bebek je koncert u Stocu održao u sklopu SMART Festa, koji je i ove godine ispunio sva očekivanja posjetitelja.

”Da je sreće bilo”, ”Oprosti mi što te volim”, ”Ja po kafanama”…samo su neki od stihova koji su se nizali na koncertu poznatog hrvatskog glazbenika, a uz koje je plesalo ”i mlado i staro”.

”Posebno mi je zadovoljstvo bilo doći na SMART Fest u Stolac i uživao sam u koncertu sa ovom divnom publikom”, rekao je Željko Bebek.

Hitovi koji je izveo dio su njegove turneje ”Bebek & The Band 2022” s kojom obilazi regiju.

Koncert, kojemu je nazočilo više stotina posjetitelja, trajao je duže od dva sata, a kao predgrupa Željku Bebeku nastupila je čapljinska grupa ”Furgon Bleu”.

Željko Bebek oduševio više stotina posjetitelja na koncertu u Stocu

Inače, šesti po redu SMART Fest u Stocu počeo je street art radionicama u sklopu kojih su mališani iz stolačkih škola iscrtavali ulice i fasade po gradu na Bregavi.

U večernjim satima, na platou pokraj Gradske kavane u Stocu, održan je odličan i zabavan show mladog mađioničara Luke Vidovića koji je održao ”magic show” u kojemu su besplatno uživali svi mališani i njihovi roditelji.

I ovogodišnji SMART Fest organizirala je udruga ”Inicijativa” Stolac, a organizatori su istaknutli kako je težnja festivala da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca.

Poseban naglasak festival stavlja na interakciju, uključivanje i sudjelovanje mladih kroz različite programske sadržaje.

Željko Bebek oduševio više stotina posjetitelja na koncertu u Stocu Običan radio.

www.obican.info

Popularno danas