back to top

Želimo vam mirnu i blagoslovljenu novu 2024. godinu

Dragi naši sumještani, prijatelji i čitatelji u zemlji i iseljeništvu, od srca vam želimo sretnu i blagoslovljenu novu 2024. godinu! Neka vas u njoj prate zdravlje, mir, radost i svako dobro.

Za kraj ove i početak nove godine s vama dijelimo i dvije zahvalne i lijepe molitve.

Zahvalna molitva za Staru godinu 

Predobri Bože, na svršetku ove godine dolazim k tebi, da ti zahvalim na svemu što si mi udijelio ove godine.

Ponajprije Ti zahvaljujem za nebrojene milosti i duhovne darove. Zahvaljujem Ti što si me tolike molbe dobrostivo uslišao, što si tolike moje zablude popravio i tolikim me rasvjetljenjima, opomenama i duhovnim utjehama obasuo.

Zahvaljujem Ti nadalje i na milosti vremenitog života, osobito što si me i ove godine očuvao na životu. Hvala Ti za tolika druga dobročinstva: za zdravlje, sreću, slogu u obitelji, za uspjeh u pothvatima i blagoslov u vremenitim stvarima. Ti si me Gospodine ove godine tako divno vodio. Budi i slijedeće godine moja snaga, da ti vjernije služim i što savršenije ispunim Tvoju svetu volju, pa došlo što mu drago.

Ti si uza me, pa čega da se bojim? U tebe se Gospodine uzdam, neću se postidjeti dovijeka! Amen.

Obiteljska novogodišnja molitva

Bože, hvala ti na novoj godini. Daj da svaki član naše obitelji bude spreman početi iznova. Znamo da si Ti uvijek spreman oprostiti nam. Pomozi nam da i mi budemo spremni oprostiti sebi i jedni drugima.

Dok započinjemo novu godinu, podsjeti nas na istinske vrednote i najdublje želje. Pomozi nam da živimo u dobroti koja izvire iz vršenja onoga što tražiš od nas. Pomozi nam da ostavimo po strani zabrinutost za sutra i tjeskobu zbog prošlosti, da bismo mogli živjeti u miru s Tobom sada, dan po dan. Amen!

Objava Želimo vam mirnu i blagoslovljenu novu 2024. godinu pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas