ZAVRŠEN PROJEKT „UPOZNAJ I ZAŠTITI OKOLINU“

U Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru održana je konferencija za medije u povodu završetka projekta „Upoznaj i zaštiti okolinu“, na kojemu su sudjelovali  predstavnici udruge RESPEKT sa suradnicima na projektu.
Voditeljica projekta Misijana Brkić-Milinković predstavila je
provedene aktivnosti, ključne ciljeve te očekivane rezultate.
Podsjetimo, projekt je obuhvatio pet predškolskih i vrtićkih ustanova iz Mostara, Stoca, Čitluka i Međugorja, a uz prigodna predavanja, predstavljena je i ekoslikovnica/ekobrošura: „Djeca, čuvari prirode“.
Tijekom projekta, o važnosti zaštite i čuvanja okoliša educirano je više od 200 najmlađih.
Na konferenciji je posebno istaknuta vrlo dobra suradnja sa svim ustanovama, što je bilo i jamac uspješnog završetka svih aktivnosti, a posebna je zahvala upućena federalnom Fondu za zaštitu okoliša koji je financijski i podržao projekt.

FB.Event.subscribe( 'comment.create', penciCommentCallback ); FB.Event.subscribe( 'comment.remove', penciCommentCallback ); }; (function ( d, s, id ) { var js, fjs = d.getElementsByTagName( s )[0]; if ( d.getElementById( id ) ) { return; } js = d.createElement( s ); js.id = id; js.src="https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=348280475330978&autoLogAppEvents=1"; fjs.parentNode.insertBefore( js, fjs );

window.fbAsyncInit = function () { FB.init( { appId: '348280475330978', autoLogAppEvents: true, xfbml: true, version: 'v3.0' } ); };

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi