Zakazana sjednica Gradskog vijeća Mostara

Sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara održat će se u utorak, 24. listopada s početkom u 9 sati u dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara.

Prema dnevnom redu sjednice, pred mostarskim vijećnicima naći će se odluka o izmjeni i dopuni regulacijskog plana ”Centralna zona rekonstrukcija – Faza II”, odluka o donošenju regulacijskog plana Tekija i odluka o usvajanju Prijedloga izmjena i dopuna Provedbenog urbanističkog plana za područje od biskupove glavice do Partizanskog groblja.

Također, na dnevnom redu nalazi se i odluka  o usvajanju Nacrta Programa rasporeda javnih garaža, odluka o preraspodjeli novčanih sredstava i uvođenje novih pozicija u Proračunu Grada Mostara za 2023. godinu kao i odluka o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Mostara.

Između ostalih, jedna od točaka dnevnog reda je odluka o usvajanju Statuta Grada Mostara, koji je nametnuo visoki predstavnik kao i odluka o usvajanju izmjena i dopuna Statuta Grada Mostara.

Tijekom sjednice podnijet će se izvješća o radu srednjih škola i dječjih vrtića za 2022./2023. godinu, priopćilo je Gradsko vijeće Grada Mostara.dnevni.ba

Popularno danas