More
  VijestiZa novu školu u Posušju i predškolsku ustanovu Vlada RH izdvaja oko...

  Za novu školu u Posušju i predškolsku ustanovu Vlada RH izdvaja oko 125.000 KM

  Za završno unutarnje opremanje nove Osnovne škole fra Petar Bakula u Posušju Vlada Republike Hrvatske izdvojit će 450.000 kuna (oko 112 hiljada maraka), dok je za projekt uređenja dvorišta ispred prostora za predškolsko obrazovanje u Rakitnu odobreno 85.000 kuna (oko 21 hiljada maraka).

   Riječ je Odluci o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2021. godinu, a koju je Vlada RH donijela na današnjoj sjednici, priopćili su iz Općine Posušje.

  Podsjetimo, uz postojeću Osnovnu školu Ivana Mažuranića Posušje koja broji oko 1 400 učenika, prije više od 10 godina krenulo se u projekt izgradnje nove osnove škole.

  Vizija općinskog vodstva i ravnateljstva škole je organiziranjem nastave u novoj školi, rastereti postojeću te stvoriti kvalitetnije uvjete rada u jednoj smjeni.

  – Za kontinuiranu potporu Republike Hrvatske na ovom, i drugim projektima, poput onog vezanog za predškolsku ustanovu u Rakitnu, čime se iskazuje i senzibilitet prema našoj budućnosti – posuškoj djeci, iskreno zahvaljujemo – navodi se u priopćenju Općine Posušje.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img