Vrijeme je za još jedan izazov – Blidinje Challenge

U četvrtak 21.09.2023. počinje najveći Off-road događaj u našoj regiji Blidinje Challenge 2023., prva off-road utrka ovakve vrste u državi u organizaciji Off road kluba HercegProTeam.

Tisuće gledatelja okupit će se narednog vikend na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama podijeljenim na dvije klase Challenge i Adventure klasa u borbi za nagradni fond od 10.000 eura, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored restorana Motel Risovac.

Program utrke traje 4 dana u kojemu će sudjelovati natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije,Mađarske, Makedonije, Slovenije, Austrije, Bugarske itd.

Četvrtak 21.9.2023.

Prvog dana je predviđeno okupljanje natjecatelja, tehnički pregled vozila, nakon čega u 12 sati starta prolog u kojemu se vozači bore za startnu poziciju u narednoj etapi. Pored toga prvog dana je na rasporedu i spekatkularna noćna etapa sa startom u 21:00 sati.

Petak 22.9.2023.

Drugog dana prema programu utrke ujutro se vozi etapa po roadbook-u od 11:00 – 16:00 sati dok je za sve goste Blidinja tu večer organiziran mega koncert na kojem nastupa Mile Kitić.

Subota 23.9.2023.

Trećeg dana, u jutarnjim satima kreće etapa po roadbook-u od 10:00 – 14:00 sati dok u 16:00 sati starta kružna trka koja je ujedno i najatraktivniji dio cijelog programa gdje vozila startaju u grupama i voze više krugova po zadanoj stazi sa preprekama. Po završetku ove utrke planiran je veliki Afterparty u ekskluzivnom šatoru uz bogatu nagradnu tombolu gdje je glavna nagrada terensko vozilo Dodge V8 i ostale bogate nagrade gdje će vas zabavljati DJ Leo i Matej Čeko i bend.

Nedjelja 24.9.2023.

Za posljednji, četvrti dana utrke planiran je specijalni ispit od 10:00 – 13:00 sati nakon čega slijedi proglašenje najboljih i dodjele nagrada.

vrijeme je za još jedan izazov – blidinje challenge

VAŽNA NAPOMENA ZA POSJETITELJE !!!

Dijelovi trke koji su dostupni za sve zainteresirane gledatelje gdje se može prići sa malim luksuznim automobilom su:

Četvrtak od 12:00 sati – Prolog koji se održava kao i ranijih godina mjestu ispod stare piste.

Subota od 15:00 sati Kružna trka koja se održava u mjestu Lipa nedaleko od Blidinja na putu za Tomislavgrad

Nedjelja 24.9.2023. od 10:00 sati Specijalni ispit koja se održava u mjestu Lipa nedaleko od Blidinsa na putu za Tomislavgrad

Vrijeme je za najveći offroadentertaiment show u regiji !

Post Vrijeme je za još jedan izazov – Blidinje Challenge je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas