back to top

VREMENSKA prognoza za sljedeća četiri dana: Oblačno, kišovito, a na planinama snijeg!

U srijedu, 13.12.2023., pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Tijekom noći kiša širom zemlje. Vjetar slab do umjeren, povremeno s jakim udarima, južni i jugozapadni. Tijekom noći u Bosni vjetar mijenja smjera na sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, a dnevna 12 do 18 °C.


U četvrtak, 14.12.2023., oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa snijegom. Tijekom poslijepodneva u Hercegovini prestanak padavina. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 6 do 10, na jugu do 13 °C.

U petak, 15.12.2023., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. U nizinama centralne, istočne i zapadne Bosne povremeno sa slabom kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa slabim snijegom. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 4, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 6, na jugu od 8 do 12 °C.

U subotu, 16.12.2023., u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. U nizinama centralne i istočne Bosne povremeno sa slabom kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa slabim snijegom. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 2, na jugu do 5, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 12 °C, priopćeno je iz Hidrometeorološkog zavoda B i H.

www.tomislavnes.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas