VREMENSKA prognoza za sljedeća četiri dana: Još dva dana vedro, a od utorka bi moglo zabijeliti!

U nedjelju 19.11.2023., jutro i veći dio prijepodneva u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro, a u ostatku zemlje umjereno oblačno vrijeme. U ostatku dana postupno naoblačenje sa zapada. Krajem dana i dio večeri lokalno slaba kiša je moguća ponegdje u sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, na jugu do 5, a dnevna od 6 do 12 °C.
U ponedjeljak 20.11.2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom poslijepodneva lokalno slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U kasnim večernjim satima kiša na sjeveru, sjeverozapadu, zapadu Bosne i sjevernim područjima Hercegovine. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, a dnevna od 10 do 16 °C.

U utorak 21.11.2023., oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća grmljavina. Tijekom poslijepodneva i noći u područjima iznad 1000 m kiša će postupno prijeći u susnježicu i snijeg. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 °C.

U srijedu 22.11.2023., oblačno vrijeme s kišom. U višim područjima i na planinama snijeg. Tijekom poslijepodneva i noći u nizinama Bosne očekuje se susnježica ili snijeg. Na jugu zemlje poslije podne padavine uglavnom prestaju. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 7, na jugu do 10, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 14 °C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda B i H.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas