back to top

Vildoza se priključuje Olympiacosu radi osvajanja Eurolige: Odluka nije bila ni teška ni laka.

Protekla sezona vidjela je Kostasa Slukasa kako prelazi iz Olympiakosa u Panathinaikos. Nakon toga, atenski zeleni su osvojili Europu prošle sezone.

Sada je Luka Vildoza prešao iz Panathinaikosa u suprotnom smjeru te pojačao crveno-bijele iz Atene.

Ne znam koliko je igrača nosilo oba dresa, ali prema mom iskustvu, osjećaj je poseban. Dva izuzetna i povijesna kluba u Europi željela su da budem dio momčadi i to je stvarno posebno. Prošle godine sam bio sretan što sam potpisao za Panathinaikos, a sada sam još sretniji što pripadam Olympiakosu, rekao je.

Potom je obrazložio svoju odluku da ode u drugi atenski klub.

Ne mogu reći da je to bila teška ili laka odluka. Znam da prošle godine nisam dobio priliku koju sam želio. Ozlijedio sam se, a kad sam se vratio, nisam dobio priliku igrati onoliko koliko sam očekivao, niti koliko su drugi očekivali. Najbolje što sam mogao učiniti da to popravim bilo je otići. Bilo je ponuda drugih momčadi, a da budem iskren, kad okusiš slast pobjede, poželiš se vratiti. Znam da Olympiakos ima za cilj osvojiti Euroligu, što i ja želim. Želim pobjeđivati i prije svega pokazati sebi da me se može pronaći na terenu. Želim svima pokazati da nema više Luke od prošle godine, zaključio je Wildosa.

Izvor: ( www.sportskacentrala.com / Javno.ba )


Izvor: ( javno.ba / Mostarski.info )

Popularno danas